Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

4 camere MASTER, bucatarie inchisa, imobil locuit Pipera Bulevard

location_on Pipera, Bucuresti - vezi locația pe hartă

246.948 EUR +TVA bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI189.833629 Comision 0 Comision: 0% + TVA

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:246.948 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Pipera
  • Numar camere:4
  • Suprafata utila:118.27 mp
  • Suprafata construita:175.04 mp
  • Anul constructiei:2022
  • Confort:1
  • Compartimentare:decomandat
  • Numar bai:2
  • Etaj:1

Descriere

Apartamente premium cu 4 camere in proiect FINALIZAT in Pipera, vis a vis de Padurea Baneasa !!!COMISION 0% si mutare imediata !!!Roimob Rezidential vă invită să descoperiți apartamentul MASTER cu 4 camere din Ansamblul Rezidențial Pipera Apartments - o reședință unică unde luxul și rafinamentul se imbină cu confortul și funcționalitatea. Amplasat pe bulevardul Pipera, in apropierea Pădurii Băneasa și a celebrei Școli Americane, acest apartament este o expresie a vieții urbane elegante.
Situat la etajul 1, apartamentul vă oferă acces facil și priveliști incantătoare, invăluite in verdeața din jur. Cu o suprafață utilă impresionantă de 118,27 mp și trei balcoane cu o suprafață totală de 56,77 mp, această locuință redefinește standardele locuirii premium, oferindu-vă un spațiu generos și luminos. Compartimentarea inteligentă incepe cu un hol de primire și acces, creand o primă impresie primitoare. Livingul spectaculos, cu un loc de luat masa, și bucătăria inchisă, echipată cu echipamente de inaltă calitate, creează o atmosferă socială ideală și funcțională. Dormitorul matrimonial impresionant beneficiază de o baie proprie și un dressing generos, adăugand o notă de lux și intimitate. Cele două dormitoare secundare, potrivite pentru copii sau oaspeți, aduc versatilitate in spațiu, iar cele trei balcoane, accesibile din fiecare cameră, aduc lumină naturală și creează un legătură armonioasă cu mediul exterior. A doua baie completează funcționalitatea acestui cămin de excepție. Apartamentul, FINALIZAT cu atenție la detalii, beneficiază de finisaje de inaltă calitate de la producători consacrați precum Pinum, Delta Studio și Salamander. Sistemul de incălzire eficient este asigurat de centrale individuale de apartament Immergas, conectate la radiatoare de oțel de la Copa, oferindu-vă confort termic și control personalizat.
Disponibil imediat, acest apartament MASTER cu 4 camere este o oportunitate unică de a experimenta stilul de viață premium intr-un ansamblu rezidențial modern. Nu ratați șansa de a vă transforma visul in realitate - programați acum o vizionare pentru a descoperi personal eleganța și exclusivitatea acestui cămin deosebit! La pretul afisat se aplica cota de TVA, conform Codului Fiscal.
COMISION 0% si mutare imediata !!! ID intern: ROI4050473.

Dotari

Pozitionare pe harta

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Pipera

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, apartamente de vanzare, apartamente de vanzare Bucuresti , apartamente 4 camere de vanzare Bucuresti , apartamente de vanzare Pipera , apartamente 4 camere de vanzare Pipera

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru apartamente de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 246.948 EUR +TVA


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 246.948 EUR +TVA


Claudiu Raducan

Claudiu Raducan

emailclaudiu...afiseaza email

call0724...afiseaza telefon

businessVanzari Rezidential Dezvoltator la Roimob

Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0724...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward