Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

4 camere premium Pipera Rond OMV proiect lux finalizat COMISION 0%

location_on Pipera, Bucuresti - vezi locația pe hartă

199.900 EUR +TVA bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI189.789310 Comision 0 Comision: 0% + TVA

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:199.900 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Pipera
  • Numar camere:4
  • Suprafata utila:96.2 mp
  • Suprafata construita:112.6 mp
  • Anul constructiei:2022
  • Confort:1
  • Compartimentare:decomandat
  • Numar bai:2
  • Etaj:1

Descriere

Achizitie directa de la dezvoltator !!! COMISION 0% !!!Apartamente de lux in ansamblu rezidential premium FINALIZAT din Pipera ! Mutare imediata !!!Icirc;n inima vibrantă a hub-ului de birouri din Pipera, la doar 200 de metri de rondul OMV, se deschide o oportunitate excepțională de a trăi in rafinament și confort absolut. Ansamblul rezidențial My Place Pipera, finalizat cu atenție la fiecare detaliu, te invită să descoperi un apartament premium cu 4 camere, disponibil imediat.
Localizat la etajul 1 al unei clădiri de 5 etaje, acest apartament de 96,20 mp te intampină cu o atmosferă caldă și sofisticată. O terasă generoasă de 5,60 mp iți oferă un spațiu adițional pentru a te bucura de razele soarelui și pentru a contempla peisajul urban inconjurător. Compartimentarea inteligentă este evidentă incă de la intrare, intr-un hol primitor ce ghidează către o baie spațioasă, echipată cu o cabină de duș modernă. Un spațiu de depozitare bine pus la punct asigură ordinea și funcționalitatea. Livingul spectaculos devine inima locuinței, oferind nu doar un spațiu generos pentru relaxare, ci și o zonă de luat masa, perfect integrată intr-o bucatarie americană ultraspațioasă. Spatiile mari vitrate aduc lumina naturală in fiecare colț, subliniate de inălțimea impresionantă a camerelor, de 2,90 m. Cele trei dormitoare devin sanctuare personale, iar cele două băi complet utilate cu obiecte sanitare și accesorii premium adaugă un strop de lux fiecărei zile. Finisajele de calitate superioară, precum ceramică importată de la Marazzi și parchetul din lemn masiv triplu stratificat, evidențiază atenția la detalii. Apartamentul beneficiază de un sistem de incălzire prin pardoseală conectat la centrala termică a blocului, asigurand confortul termic personalizat prin intermediul termostatelor individuale pentru fiecare incăpere.
My Place Pipera nu este doar un loc de locuit; este o comunitate in care fiecare facilitățe, de la piscină și sala de fitness la locul de joacă pentru copii și zona de spa și relaxare, transformă fiecare zi intr-o experiență premium. Descoperă un cămin ce depășește orice așteptare și transformă locuința intr-un adevărat cămin.
My place Pipera, va fi ACASA pentru tine, dar cu facilitatile unui hotel de 5 stele!!! ID intern: ROI4050166.

Dotari

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Pipera

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, apartamente de vanzare, apartamente de vanzare Bucuresti , apartamente 4 camere de vanzare Bucuresti , apartamente de vanzare Pipera , apartamente 4 camere de vanzare Pipera

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru apartamente de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 199.900 EUR +TVA


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 199.900 EUR +TVA


Claudiu Raducan

Claudiu Raducan

emailclaudiu...afiseaza email

call0724...afiseaza telefon

businessVanzari Rezidential Dezvoltator la Roimob

Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0724...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward