Inchirieri
Agenții

Termeni si conditii

Aceste set de Termeni si Conditii guverneaza raporturile dintre SC SUIF GRUP SRL, cu sediul in Targu Mures, str Constantin Hagi Stoian 162B ("Societatea" sau "Noi") si persoanele care utilizeaza ("Utilizatorul") pagina de internet www.vdi.ro ("Site-ul" sau  sau “VDI” "VDI.ro")  si/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul VDI

Pentru scopul acestui set de Termeni si Conditii, VDI.ro va fi denumit "Platforma VDI.ro".

PENTRU UTILIZAREA SERVICILOR, PUTEM SOLICITA UTILIZATORULUI SA ISI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII PRINTR-O ACTIUNE SPECIFICA, CARE ARE SEMNIFICATIA UNUI CONSIMTAMANT NEECHIVOC (E.G. BIFAREA CASUTEI SPECIFICE "AM CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE ").
BIFAND O ANUMITA CASUTA, UTILIZATORUL:
A) ISI DA ACORDUL, IN MOD EXPRES, SA RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII, PRECUM SI ORICE ALTI TERMENI SI CONDITII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR;
B) IA LA CUNOSTINTA DE CONDITIILE DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL CONFORM POLITICII DE CONFIDENTIALITATE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII

Daca nu sunteti de acord cu prevederile din acest set Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestuia), va rugam sa nu utilizati, sau dupa caz, sa incetati utilizarea Site-ului sau a Serviciilor oferite de Noi, dupa caz.

Accesarea si utilizarea Platformei VDI.ro inclusiv a oricarei pagini sau sectiuni componente ale acesteia, sau a oricarui Serviciu furnizat prin intermediul Platformei VDI.ro se poate face numai in conformitate cu acest set de Termeni si Conditii, care includ Politica de Confidentialitate Datelor si Politica privind Cookies.

Pentru utilizarea spatiului dedicat agentiilor imobiliare partenere se aplica exclusiv prevederile din Termeni si Conditii aplicabile agentiilor imobilaire pentru acea sectiune, plus contractul comercial stabilit intre partile implicate.

Societatea furnizeaza sub forma bazelor de date doar premisele tehnice, prin intermediul carora sunt transmise informatiile (anunturile), fara a exercita nicio influenta asupra continutului anunturilor. Este in special de subliniat ca VDI.ro nu reprezinta partea contractuala care intermediaza tranzactii imobiliare.

Societatea nu este implicata in relatia dintre vanzator si partea interesata de achizitionare sau cumparator, nici in calitate de intermediar, nici in calitate de parte contractuala sau reprezentant al unei parti contractuale.

Contractele negociate ca urmare a unui anunt inserat pe VDI.ro vor fi incheiate si executate fara participarea Societatii.

Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a Site-ului termenii si conditiile de utilizare. Chiar daca omiteti sa analizati termenii si conditiile, dar utilizati VDI.ro, vom considera ca ati acceptat acest set de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestora).

Descrierea serviciilor

In conformitate cu prezentele Termeni si Conditii, Societatea are obligatia de a furniza un formular de inserare pentru anunturi, de a verifica corectitudinea anunturilor inserate prin intermediul formularului respectiv si de a asigura accesul la anunturile din bazele de date ale Platformei VDI.ro prin intermediul Internetului pentru perioada de timp convenita cu Utilizatorul.

Indreptatirea Utilizatorilor de a utiliza pagina Platforma VDI.ro si functiile acesteia exista numai in limitele stadiului actual al tehnologiei.

Societatea isi rezerva dreptul de a restrictiona temporar posibilitatile de inserare si de accesare a anunturilor, daca acest lucru este necesar datorita limitelor de capacitate, in scopul mentinerii sigurantei si a integritatii serverelor sau pentru implementarea masurilor tehnice si daca aceasta serveste unei executari corecte si corespunzatoare, sau imbunatatite, a prestatiilor contractuale datorate (lucrari de intretinere).

In special, prin motive tehnice se intelege ca anunturile activate nu pot fi accesate sau pot fi accesate doar limitat (erori inopinate ale sistemului).

Utilizatorii au acces gratuit la majoritatea Serviciilor Platformei VDI.ro, exceptie facand serviciul de promovare anunt pe Platfroma VDI.ro pentru care Utilizatorii au acces numai in urma inregistrarii, autentificarii si platii acestui Serviciu. De asemenea, autentificarea in cont, permite accesul la facilitati suplimentare ale Platformei VDI.ro.

Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul portalului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Orice material postat pe Platforma VDI.ro de Utilizator (in orice format) va fi supus moderarii inainte sau dupa upload.

Inregistrarea contului de Utilizator

Inregistrarea contului de Utilizator in Platforma VDI.ro este gratuita. Odata cu inregistrarea, Utilizatorul si Societatea incheie un contract avand ca obiect utilizarea sectiunii publice a Platfromei VDI.ro (denumit in continuare "contract de utilizare"). Un Utilizator nu are nici o pretentie pentru incheierea contractului de utilizare.

Numai persoanele juridice si persoanele fizice care detin capacitatea deplina de exercitiu isi pot crea un cont de Utilizator in Platforma VDI.ro. Pentru evitarea oricarui dubiu, Platforma VDI.ro nu este destinata minorilor, iar utilizarea, inclusiv crearea contului de Utilizator pentru aceste categorii de pesoane nu este permisa.

Fiecare Utilizator isi poate crea un singur cont de Utilizator pe Platforma VDI.ro. Este interzisa inregistrarea simultana a mai mult de un cont de Utilizator. Nu se permite eludarea acestei prevederi. Contul de Utilizator nu este transferabil.

Societatea nu este raspunzatoare pentru informatiile eronate introduse de utilizatori, pentru lipsa capacitatii depline de a incheia acte juridice si, in general, pentru orice informatie introdusa de Utilizator si care nu corespunde realitatii.

Inserarea si prelungirea anunturilor

Un Utilizator poate plasa anunturi in sectiunea publica a Portalului VDI.ro doar daca este inregistrat. O intrebuintare abuziva, in special prin utilizarea de multiple conturi de Utilizator, da Societatii dreptul de a sterge listarile si de a rezilia contractul de utilizare in mod exceptional.

Anunturile platite pot include unul din tipurile de promovare enumerate mai jos :

GOLD  - afisare prioritara in listele de anunturi inaintea anunturilor SILVER si BRONZE si marcate cu eticheta GOLD

SILVER - afisare in listele de anunturi dupa anunturile GOLD, dar inaintea anunturilor BRONZE si marcate cu eticheta SILVER

BRONZE - afisare in listele de anunturi dupa anunturile SILVER, dar inaintea anunturilor fara promovare si marcate cu eticheta BRONZE

Modificarile aduse continutului unui anunt sunt gratuite si pot fi efectuate de ori cate ori este nevoie. Nu este permisa modificarea campurilor care definesc in mod unic anuntul. Aceste campuri sunt evidentiate printr-un icon specific care indica blocarea campului.

Un anunt poate fi oricand sters (daca a expirat sau nu a fost niciodata activat) sau oprit de la afisare de catre Utilizator. In cazul in care un anunt este sters de Utilizator, nu se acorda nicio rambursare a sumei deja platite. In cazul in care un anunt este oprit, el nu se va mai afisa pe Platforma VDI.ro. Anuntul poate fi pornit doar in intervalul perioadei platite si va fi afisat pe Platforma VDI.ro, pana la expirarea perioadei platite initial.

 Stergerea anunturilor, restrictionare, denuntare unilaterala si alte masuri

Societatea poate lua urmatoarele masuri daca exista suficiente indicii ca un Utilizator a incalcat prevederile legale, drepturile tertilor sau prezentele Termeni si Conditii sau daca Societatea detine orice alt interes legitim:

·  stergerea anunturilor sau altor continuturi inserate pe Platforma VDI.ro;

·  intarzierea anunturilor sau altor continuturi inserate pe Platforma VDI.ro;

·  emiterea de avertismente catre Utilizatori;

·  limitarea sau restrictionarea (termporara sau permanenta) a utilizarii Platformei VDI.ro sau accesului la Platforma VDI.ro.

Societatea poate sterge anunturile daca acestea incalca acest set de Termeni si Conditii (in special a prevederilor expuse in Sectiunea 7), drepturile unor terti prin continutul sau prin modul lor de prezentare, sau orice prevederi legale aplicabile.

Societaea poate restrictiona in mod final si definitiv accesul unui Utilizator la Platforma VDI.ro, daca acesta a incalcat in mod repetat prezentele Termeni si Conditii (pentru utilizarea sectiunii publice) sau daca a facut acest lucru in circumstante deosebit de grave, sau daca exista alte motive importante.

Atunci cand accesul unui Utilizator este restrictionat, acesta nu mai poate utiliza pagina Platforma VDI.ro si nu mai poate inregistra un nou cont de Utilizator.

Utilizatorii pot oricand denunta unilateral contractul de utilizare. In acest scop, un participant poate solicita stergerea contului de Utilizator oricand.

Societatea poate denunta unilateral contractul de utilizare oricand, cu un preaviz de denuntare unilaterala de 15 zile. Dreptul de restrictionare a accesului ramane neafectat.

Modificari ale preturilor / Modificari sau completari la Termeni si Conditii

Modificari ale preturilor vor fi anuntate prin furnizarea unei liste de preturi care poate fi accesata prin Internet. Noul pret al anuntului se va aplica pentru anunturile ce se vor introduce dupa modificarea pretului, pentru anunturile inserate in baza de date si a caror valabilitate a fost prelungita de la data completarii sau a modificarii pretului.

Societatea are dreptul de a modifica Termeni si Conditii  pentru utilizarea sectiunii publice oricand, fara dezvaluirea motivelor. Noile Termeni si Conditii vor fi comunicate Utilizatorului inainte de inserarea sau de prelungirea valabilitatii unui anunt. Un Utilizator trebuie sa accepte noile Termeni si Conditii pentru inserarea anunturilor noi sau prelungirea valabilitatii anunturilor existente.

 Cerinte privind continutul si aspectul anunturilor

Utilizatorul are obligatia de a insera un anunt imobiliar numai in sectiunea prevazuta pentru acel tip de proprietate (apartamente, case/vile, terenuri; inchirieri sau vanzari).

Utilizatorii au obligatia de a furniza informatii complete si corecte in ceea ce priveste proprietatea

In timpul procesului de inserare, Utilizatorul trebuie sa completeze campurile obligatorii, iar in masura in care cunoaste informatiile suplimentare cerute prin formularul de introducere sa completeze cat mai explicit aceste campuri.

Nu este permisa publicitatea pentru mai mult de o proprietate pe anunt.

Nu se admit anunturi succesive cu acelasi continut (anunturi duplicat).

Anunturile pot fi ilustrate cu fotografii. Utilizatorul se obliga sa insereze in bazele de date ale Platformei VDI.ro numai acele fotografii pe care este autorizat sa le utilizeze fara restrictii si care nu sunt grevate de drepturi ale unor terti - in special de drepturi de proprietate intelectuala ale unor terti. Fotografiile utilizate nu trebuie sa induca in eroare si trebuie sa reflecte starea actuala a proprietatii oferite in anunt. Introducerea de imagini poate reprezenta un factor determinant in procesul de vanzare/inchiriere. Este interzisa folosirea de imagini care nu are legatura cu proprietatea. Este interzisa folosirea de imagini care prezinta insemne (watermark, sigla, denumire sau altele) ale altor site-uri imobiliare concurente(Aici nu sunt incluse site-urile agentiilor care au servicii la VDI.ro); Este interzisa introducerea unei imagini de mai multe ori (imagini duplicat).

Anuntul nu poate incalca prevederile legale sau bunele moravuri prin formulare, continut, prezentare vizuala sau scopul urmarit. Este interzisa postarea de anunturi discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, dizabititatilor, bolilor cronice necontagioase, infectarii HIV, apartenetei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii asimilabile.

In general nu este permisa intr-un anunt includerea de legaturi spre pagini web externe sau spre alte surse externe de informatii. Legaturile in acest sens se refera si la pagini web neactivate (URL-uri) si parti ale acestora. Sunt exceptate legaturile spre imagini suplimentare ale proprietatilor gazduite extern, fisiere PDF sau prezentari multimedia, daca acestea contin informatii suplimentare privind proprietatea publicata (de ex. expertiza proprietatii, prezentare video etc.).

In plus, nu este permisa includerea in anunturi a asa-numitelor numere ale liniilor telefonice (servicii cu valoare adaugata), care, atunci cand sunt apelate, au drept rezultat taxe telefonice mai ridicate pentru apelanti.

Nu se admit anunturi cu continut ilegal, imoral, sau care nu au legatura cu tematica sitului.

Nu se admit cuvinte obscene sau orice anunturi care ar putea leza interesele sau imaginea unei persoane fizice/juridice.

Este interzisa folosirea adreselor de email din paginile acestui site pentru trimiterea SPAM.

Este interzis abuzul de orice fel cu privire la serviciul oferit.

Anunturile care contravin celor de mai sus nu vor fi publicate/vor fi sterse din baza de date accesibila celorlalti Utilizatori.

Raspunderea pentru continutul anunturilor

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul anunturilor. Societatea nu verifica anunturile in ceea ce priveste corectitudinea sau caracterul complet. Societatea nu garanteaza pentru corectitudinea sau caracterul complet al anunturilor.

Societea exclude orice garantie si raspundere pentru conformitatea anunturilor cu prevederile legale.

Societea exclude in special orice garantie sau raspundere care deriva din faptul ca contractele de vanzare-cumparare negociate sau incheiate pe baza anunturilor publicate pe Platforma VDI.ro nu sunt valabile in conformitate cu legislatia aplicabila, sau au drept rezultat dezavantaje juridice sau economice pentru una sau ambele parti ale contractului de vanzare-cumparare.

Clauza de exonerare de raspundere

Utilizatorul elibereaza VDI.ro de orice pretentii ale unor terti impotriva VDI.ro datorita incalcarii drepturilor lor de catre anuntul utilizatorului sau de catre orice alta utilizare a paginii web VDI.ro de catre utilizator. Prin aceasta, utilizatorul isi asuma si obligatia de suportare a cheltuielilor necesare pentru apararea drepturilor VDI.ro, inclusiv orice taxe judiciare si legale. Aceasta regula nu se aplica daca si in masura in care utilizatorul nu este responsabil pentru incalcarea drepturilor.

Actualizarile bazelor de date, stergerea anunturilor

Pentru a face cautarea proprietatilor cat mai interesanta si mai plina de succes, Societatea depune toate eforturile pentru actualizarea bazelor sale de date. De aceea, Utilizatorii trebuie sa stearga anunturile de indata ce proprietatea din oferta a fost vanduta/inchiriata, sau daca nu mai este disponibila din alte motive.

Cautarea proprietatilor si integritatea sistemului

Utilizatorii pot cauta proprietati in bazele de date ale Platformei VDI.ro exclusiv prin intermediul motoarelor de cautare oferite de Platforma VDI.ro. Nu este permisa cautarea proprietatilor eludand mastile de cautare, in special prin utilizarea programelor de cautare pentru accesarea bazelor de date ale Platformei VDI.ro.

Utilizatorul nu poate lua nicio masura care poate avea drept rezultat suprasolicitarea infrastructurii Platformei VDI.ro sau pe care Utilizatorii nu pot fi asteptati in mod rezonabil sa o tolereze. Utilizatorilor nu li se permite blocarea, rescrierea sau modificarea continutului generat de Platforma VDI.ro sau crearea in niciun alt mod a unei perturbari prin imixtiunea cu Platforma VDI.ro.

Garantia

In cazuri de forta majora, Societatea va fi eliberat de obligatia sa de executare. Vor fi considerate forta majora toate evenimentele neprevazute, precum si acele evenimente pentru ale caror efecte legate de executarea contractului nu este responsabila niciuna dintre parti. Astfel de evenimente vor include in special masuri legale in situatii de greva, de asemenea si atunci cand survin in cadrul unor companii terte, masuri oficiale luate de autoritati, defectiunea retelelor de comunicatii si a portalurilor altor furnizori, perturbari privitoare la operatorii de retea si alte defectiuni, de asemenea in cazul in care astfel de evenimente survin la nivel de subcontractanti, sub-furnizori si subcontractantii acestora, sau de operatori ai procesoarelor de date subnodale. Nu va rezulta nicio pretentie pentru Utilizatori pentru defectiuni pentru care Societatea nu este responsabila.

Limitarea raspunderii

Cu exceptia incalcarii obligatiilor contractuale esentiale, Societatea va fi raspunzatoare pentru daune fata de comercianti numai daca si in masura in care Societatea a actionat cu intentie sau din culpa grava. In cazul incalcarii obligatiilor contractuale esentiale, Societatea va fi raspunzatoare pentru orice conduita culpabila al reprezentantilor sai legali, al directorilor executivi sau al altor persoane angajate de VDI.ro in vederea executarii obligatiilor sale.

Fata de consumatori, Societatea va fi tinut raspunzatoare numai pentru actiuni savarsite cu intentie sau din culpa grava. Cu toate acestea, in cazul incalcarii obligatiilor contractuale esentiale, al intarzierii indeplinirii obligatiilor unui debitor sau in cazul in care Societatea este responsabila pentru imposibilitatea de executare a obligatiilor contractuale, Societatea va fi raspunzatoare pentru orice conduita culpabila a reprezentantilor sai legali, al directorilor executivi sau al altor persoane angajate de Societate in vederea executarii obligatiilor sale.

Cu exceptia conduitei intentionate sau a culpei grave a reprezentantilor sai legali, a directorilor executivi sau altor persoane angajate de VDI.ro in executarea obligatiilor sale, raspunderea VDI.ro va fi limitata cantitativ la daunele tipice previzibile in momentul incheierii contractului.

O raspundere pentru compensarea unei daune indirecte, in special pentru castigul nerealizat, va fi acordata numai in cazul conduitei intentionate sau a culpei grave a reprezentantilor sai legali, a directorilor executivi sau altor persoane angajate de VDI.ro in vederea executarii obligatiilor sale.

Excluderile si limitarile de raspundere de mai sus fata de comercianti sau consumatori nu vor fi aplicabile nici in cazul garantiilor specifice acordate de Societate, nici in cazul daunelor rezultate din atingeri aduse vietii sau sanatatii sau al incalcarii prevederilor legale obligatorii.

Dreptul de autor si drepturile de utilizare

Toate datele, informatiile, siglele companiilor, textele, programele si imaginile anunturilor inserate pe Platforma VDI.ro vor fi supuse legilor dreptului de autor. Modificarea, prelucrarea ulterioara si utilizarea de catre terti in orice fel de medii nu sunt permise. Drepturile Utilizatorilor raman neafectate de prezenta. Acestia pot continua sa dispuna in mod liber de datele si informatiile proprii.Legea aplicabila si jurisdictie

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce acest set de Termeni si Conditii vor fi interpretate si guvernate de legislatia aplicabila in Romania. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

 

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward
Acest site foloseste Cookies. VDI.ro foloseste cookies pentru a imbunatati experienta navigarii si a oferi servicii mai usor de utilizat.
Informatii detaliate despre Termeni si conditii si Cookies.

Sunt de acord