Vanzari
Inchirieri
Agenții

Agentii Imobiliare din Bacau

Agentia imobiliara Apollons

Apollons

636 oferte
star star star star star

location_on Bacau, Nicolae Balcescu nr 2-4

APOLLONS este membru al unor Asociatii de profil care respecta Coduri de Practica la cel mai inalt nivel de etica: Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare - UNAI, Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania - ANEVAR, Clubul Profesionistilor in Imobiliare - CPI.

Agentia imobiliara ProHouse

ProHouse

131 oferte
star star star star star

location_on Str. Nicolae Balcescu Nr. 5 A, Bacau, Romania

Politica de functionare a agentiei imobiliare PROHOUSE se bazeaza pe satisfactia deplina a clientilor. In acest demers, cautam sa dezvoltam o strategie de succes, bazata pe tehnici eficiente de marketing si de publicitate, precum si pe relatii de parteneriat, ce au drept scop dezvoltarea continua a agentiei PROHOUSE.

Agentia imobiliara Ava Imobiliare

Ava Imobiliare

122 oferte
star star star star star

location_on Pasajul Revolutiei Nr. 3, Etaj 1 Bacau

Compania AvA Imob a fost infiintata in 2006 si s-a dezvoltat constant castigandu-si reputatia unei companii de top in domeniul imobiliar din Bacau. De atunci, de la primii pasi si pana astazi, am cautat in permanenta sa crestem, sa ne imbunatatim performantele, sa diversificam serviciile pe care le oferim, sa patrundem pe noi si noi segmente de piata.

Agentia imobiliara Partners Avenue

Partners Avenue

48 oferte
star star star star star

location_on Bulevardul Unirii nr, 15, Bacau, Romania Strada Profesor Nicolae Oblu, nr. 7C, sc. A, SPATIU 1, Iasi, Romania

Servicii de intermediere imobiliara pentru vanzare/cumparare si inchiriere imobile

Agentia imobiliara Iximo

Iximo

42 oferte
star star star star star

location_on B-dul Unirii, nr 30, Bacau

Agentia imobiliara Es Consulting

Es Consulting

28 oferte
star star star star star

location_on Agentie Imobiliara Bacau

ES CONSULTING SRL este o societate privata, infiintata in 2003, al carei obiect de activitate este inchirierea spatiilor comerciale proprii, localizate stradal, in orasele judetului Bacau. La baza existentei si evolutiei societatii noastre, sta ECHIPA, eforturile ei, permanent orientate in sprijinul satisfacerii nevoilor tale. Suntem o ECHIPA de oameni motivati si ambitiosi, care prin profesionalism si respect fata de partenerii de afaceri , am reusit sa ne facem cunoscuti pe piata bacauana.

Agentia imobiliara Emirra

Emirra

20 oferte
star star star star star

location_on Str. Ana Ipatescu nr.2B

Agentia imobiliara EMIRRA va ofera servicii complete de consultanta in domeniul imobiliar, servicii de evaluari si administrari proprietati imobiliare. Servicii evaluari imobile ANEVAR. Anunturi imobiliare Bacau. Regim hotelier Bacau. Apartamente de Inchiriat Bacau. Apartamente de vanzare Bacau.

Agentia imobiliara Imob Bacau

Imob Bacau

20 oferte
star star star star star

location_on Str Mihai Viteazu nr 8 (Cladirea ATCOM) etaj 2,judetul Bacau

Agentia imobiliara For you Imobiliare

For you Imobiliare

16 oferte
star star star star star

location_on Agentie Imobiliara Bacau

FOR YOU Imobiliare, este o agentie membraa Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR). Membrii APAIR se numesc REALTORI, adicasunt profesionisti in acest domeniu si s-au angajat sase supunaunui Cod Etic prin care se urmareste cu loialitate interesul clientilor, tratand insa cu onestitate toate partile implicate in tranzactia imobiliara.

Agentia imobiliara Komfort Imobiliare

Komfort Imobiliare

11 oferte
star star star star star

location_on Str. Nicu Enea nr 40, sc A, ap 7 600034 Bacau

Suntem o echipa dedicata si implicata in tot ceea ce facem. Tratam fiecare solicitare cu seriozitate si responsabilitate, pentru ca ne dorim clienti multumiti. Cu multi am devenit prieteni, si am trait alaturi de ei bucuria mutatului intr-o casa noua.

Agentia imobiliara Miraj Imob

Miraj Imob

7 oferte
star star star star star

location_on Nicolae Titulescu , nr 3 Bacau

Ne propunem sa oferim servicii imobiliare de calitate pe piata imobiliare din Bacau! Agentia Imobiliara MirajImob, cu o experienta in domeniul imobiliar de peste 15 ani, unde ti se ofera consultanta in luarea celei mai bune decizii si unde indeplinirea visului de a gasi locuinta perfecta, devine grija noastra.

Agentia imobiliara Casa Yna

Casa Yna

4 oferte
star star star star star

location_on Str. Stefan Cel Mare Nr. 15, Bacau

In domeniul investitiilor imobiliare este primordial sa ai alaturi partenerul ideal, de aceea, noi credem In relatii de lunga durata si ne bazam pe cei alaturi de care ne desfasuram activitatea. Satisfactia clientului e cel mai important bun pe care agentia imobiliara Casa Yna il promoveaza si de aceea ne pasa de clientii nostri, motiv pentru care abordam domeniul imobiliar Intr-un mod diferit.


operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward