Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Teren de vanzare Sibiu pretabil constuctie Blocuri S+P+10E

location_on Mihai Viteazul, Sibiu - vezi locația pe hartă

590.000 EUR bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI202.431426 Comision: 0%

Detalii proprietate

  • Tip oferta:teren
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:590.000 EUR 
  • Judet:Sibiu
  • Localitate:Sibiu
  • Cartierul:Mihai Viteazul
  • Suprafata teren:15000 mp
  • Tip Teren:intravilan
  • Deschidere:100
  • Numar Fronturi:3

Descriere

TEREN CONSTRUCTII BLOCURI DE VANZARE SIBIU IN REPREZENTARE EXCUSIVA Pentru mai multe poze si informatii, intrati pe website-ul nostru w.w.w.tki.ro, ID Oferta: TKI01511 Terenuri-Sibiu,Terenuri-de-vanzare-Sibiu,Teren-Sibiu,Teren-de-vanzare-Sibiu,Teren-intravilan-Sibiu,Teren-intravilan-de-vanzare-Sibiu,Teren-constructii-blocuri-Sibiu,Teren-de-vanzare-cu-puz-Sibiu,Teren-intravilan-cu-puz-Sibiu-de-vanzare,Teren-Mihai-Viteazu-de-vanzare-Sibiu,Teren-de-vanzare-Sibiu-Selimbar-Doamna-Stanca-Dedeman,Teren-Selimbar-de-vanzare-Sibiu,Teren-de-vanzare-Calea-Cisnadiei-Sibiu,Teren-de-vanzare-Sibiu-prelungirea-Mihai-Viteazu,Teren-intravilan-de-vanzare-Sibiu.Categoria: Terenuri intravilane SibiuTip Oferta: Teren de vanzare SibiuDetalii Oferta: Teren de vanzare Sibiu Strada Doamana Stanca Selimbar zona TroitaTeren de vanzare Sibiu zona Prelungirea Mihai Viteazu cu o suprafata de 15000 mp cu deschidere la 3 strazi, amplasat pe noua strapungere/strada care uneste Calea Cisnadiei cu Prelungirea Mihai Viteazu zona Troita. Parcela de teren se regaseste la circa 500 m de Troita, accesul facandu-se din strada asfaltata Prelungirea Mihai Viteazu si este prinsa in PUG-ul primariei Selimbar 2022-2023, cu strada principala ce trece prin fata parcelei prevazuta la 21 m latime cu dublu sens de circulatie. REGIM DE INALTIME IN ZONA CONFORM REGLEMENTARI PUG IN DERULARE: S+P COMERCIAL+10EDESCHIDERE/FRONT STRADAL TEREN DE VANZARE SIBIU:- Deschidere de 50 m pe capete (fata - spate si o lungime laterala de 300 m) idela pentru blocuri- Drum de acces intre parcele cu latime de 9 m UTILITATI ACTUALE PENTRU TEREN DE VANZARE SELIMBAR:Vis a vis de parcela la o distanta de 5-6 m trece teava de gaz, astfel ca se poate face racordarea pentru fiecare parcela, urmand a se trage de catre primarie celelalte utilitati mai sus mentionate.PRET SOLICITAT PENTRU TEREN DE VANZARE SIBIU DEDEMAN : 39 Euro/mp Pentru achizitionarea unui suprafete mai mici sau plata in transe/rate, pretul creste in functie de situatie!LA CERERE SE POT VINDE 30.000 mp ( 2 loturi de 15000 mp cu deschidere de 50 mp fiecare avand drum de 9,4 m intre ele)- COMISION CUMPARATOR : 3% (TREI) INFORMATII SUPLIMENTARE DESPRE TEREN DE VANZARE SIBIU:- Suntem deschisi si la schimb cu apartamente/spatii comerciale finalizate + diferenta de pret- Terenul se regaseste pe persoana fizica si nu prevede cota de TVACONTACT: NATANAIL DANIEL Tel. 0766. 458. 052, E-mail: office1@tki.ro .Terenuri-Sibiu,Terenuri-de-vanzare-Sibiu,Teren-Sibiu,Teren-de-vanzare-Sibiu,Teren-intravilan-Sibiu,Teren-intravilan-de-vanzare-Sibiu,Teren-constructii-blocuri-Sibiu,Teren-de-vanzare-cu-puz-Sibiu,Teren-intravilan-cu-puz-Sibiu-de-vanzare,Teren-Mihai-Viteazu-de-vanzare-Sibiu,Teren-de-vanzare-Sibiu-Selimbar-Doamna-Stanca-Dedeman,Teren-Selimbar-de-vanzare-Sibiu,Teren-de-vanzare-Calea-Cisnadiei-Sibiu,Teren-de-vanzare-Sibiu-prelungirea-Mihai-Viteazu,Teren-intravilan-de-vanzare-Sibiu.


Pozitionare pe harta

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Sibiu, terenuri de vanzare, terenuri de vanzare Sibiu , terenuri de vanzare Mihai Viteazul

Afla aici si indicii imobiliari pentru terenuri de vanzare din Sibiu. Afla care este pretul pentru terenuri de vanzare in Sibiu, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 590.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 590.000 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0766...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward