Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Teren intravilan, sat .Brad com. BerestiBistrita

location_on Brad, Beresti-Bistrita - vezi locația pe hartă

16.500 EUR
10 EUR / mp bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI21.816404

Detalii proprietate

  • Tip oferta:teren
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:16.500 EUR 
  • Judet:Bacau
  • Localitate:Beresti-Bistrita
  • Cartierul:Brad
  • Suprafata teren:1700 mp
  • Tip Teren:intravilan
  • Deschidere:38
  • Numar Fronturi:1

Descriere

Vanzare Teren Intravilan - Ideal pentru Casă-Vilă, Depozit sau Hală
Vă prezentăm o oportunitate excepțională de investiție intr-un teren intravilan cu o suprafață generoasă de 1700 de metri pătrați, situat in satul Brad, comuna Beresti-Bistrita, la doar 17 km distanță de orașul Bacău. Acest teren, cu o deschidere impresionantă de 38 de metri liniari, oferă un potențial variat pentru diverse proiecte rezidențiale sau comerciale.
Caracteristici Cheie:
Suprafață: 1700 de metri pătrați de teren intravilan, cu posibilități diverse de dezvoltare. Deschidere: 38 de metri liniari de deschidere, facilitand accesul și oferind oportunități ample de proiectare. Localizare: Situat in satul Brad, comuna Beresti-Bistrita, o zonă liniștită și pitorească, la doar 17 km de orașul Bacău.Potențial de Dezvoltare:
Casa-Vilă: Datorită dimensiunilor sale generoase și deschiderii, terenul este potrivit pentru construcția unei case de lux sau vile, oferind spațiu pentru grădină și amenajări exterioare. Depozit sau Hală: Cu acces facil și deschidere extinsă, terenul poate fi util pentru construcția unui depozit sau hale industriale.Utilități:
Curent Electric: Disponibil la intrarea pe teren, asigurand alimentare electrică fără dificultăți. Apa: Conexiune la rețeaua de apă pentru a facilita dezvoltarea proiectelor.Localizare și Acces:
17 km de Bacău: Beneficiind de proximitatea față de orașul Bacău, terenul oferă acces rapid la facilități urbane și servicii esențiale. Zonă Liniștită: Satul Brad oferă o atmosferă liniștită și naturală, ideală pentru cei care doresc să combine beneficiile vieții rurale cu accesul la oraș.Pentru detalii suplimentare sau programări de vizionare, vă stăm la dispoziție. Această proprietate reprezintă o șansă excelentă pentru cei care caută un teren versatil și bine poziționat pentru diferite proiecte rezidențiale sau comerciale. Se poate viziona doar prin intermediul agentiei noastre. Tel. 0748 10 20 70.

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Beresti-Bistrita, zona Brad

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Beresti-Bistrita, terenuri de vanzare, terenuri de vanzare Beresti-Bistrita , terenuri de vanzare Brad

Afla aici si indicii imobiliari pentru terenuri de vanzare din Beresti-Bistrita. Afla care este pretul pentru terenuri de vanzare in Beresti-Bistrita, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 16.500 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 16.500 EUR


Simona Morariu

Simona Morariu

emailsimona....afiseaza email

call0748...afiseaza telefon

businessAgent Imobiliar APOLLONS la Apollons

Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0748...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward