Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Teren 5.5 ha, de vanzare, Aricestii Rahtivani, jud Prahova

location_on Aricestii Rahtivani - vezi locația pe hartă

1.210.000 EUR bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI219.794577 Comision: 2%

Detalii proprietate

  • Tip oferta:teren
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:1.210.000 EUR 
  • Judet:Prahova
  • Localitate:Aricestii Rahtivani
  • Suprafata teren:55000 mp
  • Tip Teren:extravilan
  • Deschidere:133
  • Numar Fronturi:2

Descriere

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre vanzare acest teren de 5.5 ha, situat in Aricestii Rahtivani, jud Prahova.

Aricestii Rahtivani se afla in nord-vestul municipiului Ploiesti si este traversata de DN72 spre Targoviste. Se afla la doar 20 min de Ploiesti si 1 ora de Bucuresti.

Va prezentam o oportunitate exceptionala de investitie: un teren arabil extraurban, amplasat strategic in Aricestii Rahtivani. Avand o deschidere generoasa de 133 m catre un drum asfaltat, aceasta proprietate vine cu un PUZ in pregatire, prevazand aplicatii versatile, inclusiv logistice, industriale, retail si utilizarea fotovoltaica. Este pozitionat strategic, cu acces rapid la soseaua de centura Ploiesti (DN1) la doar 3 km si viitoarea autostrada A3 Bucuresti - Brasov la 3,5 km. Astfel, asigura o conexiune perfecta la retelele importante de transport, faciliteaza operatiunile logistice si imbunatateste accesibilitatea. PUZ-ul contureaza un plan de dezvoltare cu zone mixte, care sa gazduiasca unitati industriale, depozite, institutii si servicii. Cu un POT setat la 70%, un CUT la 3 si o inaltime maxima a cladirii (Hmax) de 20 m, aceasta proprietate ofera o flexibilitate incredibila pentru diverse activitati de afaceri. Cu accent pe durabilitate, PUZ-ul proprietatii ofera oportunitatea de a valorifica energia solara si de a contribui la initiative ecologice. Aceasta proprietate anticipeaza cresterea valorii si potentialului pentru diverse intreprinderi pe masura ce infrastructura se dezvolta. Indiferent daca doriti sa infiintati facilitati logistice, unitati industriale sau intreprinderi de vanzare cu amanuntul, aceasta proprietate este perfecta pentru a crea un mediu de afaceri infloritor si durabil.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau damian.galvin@whitemountain.ro.

Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru este vanzarea si inchirierea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DGCC MS 280124 ARI

Dotari

  • Acces Teren: Pietonal, Autobuz, Maxi Taxi, Auto
  • Acces Utilitati: La distanta
  • Alte Caracteristici Teren: Oportunitate de investitie
  • Strazi Teren: Asfaltate
  • Teren Pretabil: Hala / Depozit
  • Utilitati: Apa
  • Vecinatati: Intersectie circulata, Benzinarie, Spatii industriale, Centru logistic

Pozitionare pe harta

Oferte Promovate in Aricestii Rahtivani

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Aricestii Rahtivani, terenuri de vanzare, terenuri de vanzare Aricestii Rahtivani

Afla aici si indicii imobiliari pentru terenuri de vanzare din Aricestii Rahtivani. Afla care este pretul pentru terenuri de vanzare in Aricestii Rahtivani, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 1.210.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 1.210.000 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
4072...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward