Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Spatiu comercial 540 mp, inchiriere lunga durata, Piata Unirii

location_on Cantemir, Bucuresti - vezi locația pe hartă

5.940 EUR / luna bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI219.714951 Lângă metrou Comision: 50%

Detalii proprietate

  • Tip oferta:spatiu comercial
  • Tip operatiune:de inchiriat
  • Pret Inchiriere:5.940 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Cantemir
  • Numar camere:3
  • Suprafata utila:540 mp
  • Suprafata construita:540 mp
  • Anul constructiei:1990
  • Numar bai:1

Descriere

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre inchiriere de lunga durata acest spatiu comercial situat in Bucuresti, in zona Piata Unirii.

Aceasta zona ofera nenumarata avantaje si facilitati, fiind extrem de atractiva pentru activitati de birou sau comerciale. Situata in inima Bucurestiului, este o locatie centrala, ceea ce face accesul facil si comod pentru angajati, clienti si parteneri de afaceri. Exista legaturi bune de transport public (metrou, autobuze, tramvaie, troleibuz) care faciliteaza accesul in orice colt al orasului. Zona beneficiaza de o infrastructura dezvoltata, cu strazi bine intretinute, servicii de utilitati si toate facilitatile necesare pentru desfasurarea unei afaceri sau activitati profesionale fara probleme zi gazduieste numeroase cladiri de birouri moderne si spatii de lucru, cu facilitati avansate si tehnologie de ultima generatie, oferind mediul de lucru ideal pentru cresterea productivitatii si dezvoltarea afacerii si facilitand colaborarile, parteneriatele si networking-ul in industria sau domeniul dvs. de activitate. In vecinatate se afla multe gradinite, scoli, licee, restaurante, cafenele, magazine.

Acest spatiu de birouri este o oportunitate unica, situata chiar in inima Pietei Unirii. Este renovat in anul 2023, cu o atentie deosebita acordata instalatiilor electrice si sanitare, pentru a oferi un mediu modern si functional. Aceasta proprietate beneficiaza de o locatie ideala, la doar 1 minut de mers pe jos de statia de metrou Piata Unirii, cu acces facil la transportul in comun si principalele puncte de interes din Bucuresti. Cu o suprafata generoasa de 540 mp, spatiul de birouri se afla la etajul 8, oferind o priveliste incantatoare asupra orasului. Prin renovarea din 2023, proprietatea a fost adusa la cele mai inalte standarde, pentru un mediu profesionist si confortabil in care sa va desfasurati activitatea. Proprietatea beneficiaza de o parcare acoperita la doar 2 minute de mers pe jos, asigurand accesul facil si comod la birou. Cladirea dispune de 2 lifturi pentru mobilitate si rapiditate a accesului in cladire. Unul dintre marile avantaje ale acestui spatiu este posibilitatea de a-l amenaja in functie de specificul activitatii desfasurate, avand libertatea de a personaliza fiecare detaliu si de a crea un mediu de lucru perfect adaptat nevoilor companiei. Un alt aspect important este faptul ca imobilul beneficiaza de paza umana non-stop, asigurand un mediu sigur si protejat pentru Dvs si angajatii dvs. Proprietatea nu se supune TVA-ului, eliminand astfel o povara fiscala suplimentara. Mentenanta lunara de 2.5 euro/mp, plattita direct catre administratia cladirii, ofera acces la servicii esentiale (paza, receptie, incalzire, consum de apa, electricitate pentru spatiile comune, intretinere si curatenie a zonelor comune si administrarea generala a cladirii). De asemenea, exista contoare individuale pentru a plati separat consumul propriu de electricitate, asigurand controlul asupra costurilor. Aceasta proprietate de birouri unica reprezinta o oportunitate inestimabila, venind cu tot ceea ce aveti nevoie pentru a dezvolta afacerea intr-un mediu de lucru modern, confortabil si sigur.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +4 0732 177 508 sau la adresa de e-mail:anca.sima@whitemountain.ro.

Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este vanzarea si inchirierea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

Internal ASCO 010823 UNI

Dotari

  • Acces Spatii: Acces Stradal, Auto, Pietonal
  • Destinatie Spatii: Reprezentanta, Birouri
  • Dispunere Spatii: Recompartimentare, Open space, Compartimentat
  • Ferestre Casa: Term. PVC
  • Incalzire Casa: Centrala Termica
  • Mobilat Spatii: Nemobilat
  • Podele: Beton
  • Servicii: Administratie, Paza, Contorizare separata
  • Stadiu Finisare: Finalizat
  • Strazi: Asfaltate
  • Usi interior: PVC
  • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz
  • Vecinatati: Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Ultracentral, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita, Autobuz, Metrou, Zona comerciala

Pozitionare pe harta

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Cantemir

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, spatii comerciale de inchiriat, spatii comerciale de inchiriat Bucuresti , spatii comerciale de inchiriat Cantemir

Afla aici si indicii imobiliari pentru spatii comerciale de inchiriat din Bucuresti. Afla care este pretul pentru spatii comerciale de inchiriat in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 5.940 EUR / luna


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 5.940 EUR / luna


Anca Ranya

Anca Ranya

emailanca.si...afiseaza email

call4073...afiseaza telefon

businessProperty Consultant Bucharest la White Mountain Property

Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
4073...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward