Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

VILA 7 CAMERE | PIPERA

location_on Iancu Nicolae, Pipera - vezi locația pe hartă

450.000 EUR
1.471 EUR / mp bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI475.839379

Detalii proprietate

  • Tip oferta:casa vila
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:450.000 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Pipera
  • Cartierul:Iancu Nicolae
  • Numar camere:7
  • Suprafata utila:306 mp
  • Suprafata construita:428 mp
  • Suprafata teren:525 mp
  • Anul constructiei:2006
  • Numar bai:4
  • Regim inaltime:S+P+1+M

Descriere

THE LIST Boutique Real Estate Agency va propune spre vanzare această vilă impresionantă, construită in 2006 cu materiale de inaltă calitate, este situată intr-o zonă exclusivistă, in apropierea străzii Erou Iancu Nicolae și a British School. Proprietatea face parte dintr-un ansamblu de vile individuale și se intinde pe o suprafață totală de 428 metri pătrați, cu o amprentă la sol de 160 metri pătrați și un teren generos de 525 metri pătrați.
Vila se desfășoară pe patru niveluri: subsol, parter, etaj și mansardă, avand o suprafață utilă de 306 metri pătrați. Suplimentar, beneficiază de două terase spatioase de 8.3 și respectiv 25.2 metri pătrați.
La subsol se găsește un garaj pentru un autoturism, o cameră tehnică și o spălătorie. Parterul oferă un living generos de 51 metri pătrați, o bucătărie inchisă, un dormitor ce poate fi folosit ca birou și o baie, plus o terasă inchisă de 26 metri pătrați. Etajul este dedicat odihnei, avand trei dormitoare, dintre care dormitorul matrimonial dispune de baie proprie și dressing, iar celelalte două dormitoare beneficiază de o baie comună pe hol. Mansarda este compusă dintr-un dormitor cu baie și dressing, și un spațiu deschis luminos, ideal pentru activități recreative pentru copii.
Proprietatea este dotată cu toate utilitățile moderne: energie electrică, gaze, apă, canalizare și conexiune la fibra optică RCS-RDS. Datorită locației privilegiate, proprietatea oferă acces rapid la principalele puncte de interes din zona Pipera - Iancu Nicolae, precum și conexiuni facile către sectoarele 1 și 2 ale Capitalei.
Vila poate fi achiziționată complet mobilată și utilată, gata pentru a fi locuită imediat. Este o alegere excelentă pentru cei care caută un stil de viață rafinat intr-una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din București.
Pentru detalii suplimenatre si organizarea unei vizionari echipa THE LIST va sta la dispozitie !

Dotari

Pozitionare pe harta

Oferte Promovate in Pipera, zona Iancu Nicolae

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Pipera, case vile de vanzare, case vile de vanzare Pipera , case vile de vanzare Iancu Nicolae

Afla aici si indicii imobiliari pentru case vile de vanzare din Pipera. Afla care este pretul pentru case vile de vanzare in Pipera, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 450.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 450.000 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0791...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward