Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Vila individuala SMART P+1E+terasa Pipera Voluntari 5 camere sauna/piscina

location_on Pipera, Bucuresti - vezi locația pe hartă

720.000 EUR +TVA bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI189.769065 Comision 0 Comision: 0% + TVA

Detalii proprietate

  • Tip oferta:casa vila
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:720.000 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Pipera
  • Numar camere:5
  • Suprafata utila:290 mp
  • Suprafata construita:353 mp
  • Suprafata teren:450 mp
  • Anul constructiei:2023
  • Numar bai:4
  • Regim inaltime:P+1
  • Locuri de parcare:2
  • Numar Terase:1
  • Deschidere:9
  • Numar Fronturi:1

Descriere

Vile individuale SMART cu 5 camere, sauna si piscina in Pipera Voluntari !!! Incepand cu martie 2024 !!! Smart luxury houses !!! COMISION 0% !!!Serenity Residence III, un complex rezidențial de excepție situat in Pipera-Voluntari, in zona Popasului, este răspunsul ideal pentru cei care caută un stil de viață luxos și modern. Această oportunitate deosebită constă in vile individuale inteligente de tip P+1+Terasa, reprezentand locuințe ce imbină armonios luxul, confortul și funcționalitatea intr-un mod desăvarșit.
Vila disponibilă pentru achiziție, propusă spre vanzare de ROIMOB REZIDENTIAL, este un edificiu de 5 camere, cu un preț de 720.000euro; + TVA. Cu o suprafață utilă de 290.00 mp și o terasă de 63.00 mp, această proprietate oferă un spațiu total de 353.00 mp, amplasat pe un teren generos de 450.00 mp. Construcția, ce va fi finalizată in primul trimestru din 2024, adoptă un regim de inălțime P+1+Terasa, oferind astfel un design spațios și rafinat.
Complexul Serenity Residence III se remarcă prin arhitectura sa modernă și atenția la detalii. Cu un front stradal de 9.00 m, aceste vile inteligente sunt proiectate pentru a satisface cele mai exigente gusturi ale potențialilor cumpărători. Beneficiind de o amplasare strategică, in apropierea A3 și Lemon Retail Park, cu acces facil la stația de autobuz și la doar 20 de minute de metroul Pipera, complexul oferă nu doar confort, ci și accesibilitate.
Vila in sine se distinge prin compartimentarea sa inteligentă. La parter, un living generos cu bucătărie open space și zonă de dining oferă un spațiu central pentru socializare. Dormitorul luminos, care poate fi utilizat și ca birou, adaugă flexibilitate utilizării. Cămara pentru depozitare, grupul sanitar cu cabină de duș și holul de intrare spațios completează această nivel.
Etajul 1 dezvăluie trei dormitoare, două dintre ele fiind matrimoniale, fiecare cu dressing și baie separată, iar al treilea fiind un dormitor single. De asemenea, etajul dispune de o baie suplimentară cu acces din hol, uscătorie și două balcoane, oferind locuitorilor o experiență de viață completă.
Etajul 2 adaugă o notă de exclusivitate, oferind un spațiu tehnic, saună și un grup sanitar suplimentar cu cabină de duș. Punctul de atracție al acestei niveluri este reprezentat de o piscină exterioară de 6m x 3m x H 1.5m, insoțită de o terasă circulabilă pentru relaxare, cu o suprafață de 53 mp.
Finisajele exterioare și interioare reflectă atenția la detalii și calitatea construcției. Pereții exteriori din cărămidă, izolația cu polistiren expandat, ferestrele din aluminiu cu geam tripan, ușa de intrare profilată și curtea amenajată sunt doar cateva elemente care contribuie la eleganța acestei proprietăți.
Dotată cu utilități de ultimă generație, inclusiv incălzire in pardoseală, pompă de căldură și ventiloconvectoare pentru climatizare, această vilă inteligentă oferă un nivel de confort și eficiență energetică deosebit. Sistemul de ventilație cu aport de aer proaspăt centralizat și instalația electrică sistem KNX reprezintă doar cateva dintre elementele ce contribuie la un mediu de trai modern și funcțional.
Cu o grădină amenajată, piscină exterioară și saună, această proprietate oferă nu doar o locuință, ci și un stil de viață. Pentru mai multe detalii despre această ofertă sau pentru a programa o vizionare, suntem la dispoziția dumneavoastră. Această vilă reprezintă o investiție exclusivă in confort și lux, oferind oportunitatea de a trăi intr-un mediu inteligent și rafinat.
Smart luxury houses !!! COMISION 0% !!! ID intern: ROI3051159.

Dotari

  • Acces auto: Acces auto
  • Destinatie: Locuinta
  • Incalzire Casa: Centrala Termica, Incalzire pardoseala, Panouri Solare
  • Materiale: Caramida Porotherm, Beton Armat
  • Stadiu Finisare: In constructie
  • Tip Casa: Individuala, Ansamblu Rezidential
  • Tip Curte: Individuala, Teren in proprietate

Pozitionare pe harta

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Pipera

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, case vile de vanzare, case vile de vanzare Bucuresti , case vile de vanzare Pipera

Afla aici si indicii imobiliari pentru case vile de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru case vile de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 720.000 EUR +TVA


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 720.000 EUR +TVA


Claudiu Raducan

Claudiu Raducan

emailclaudiu...afiseaza email

call0724...afiseaza telefon

businessVanzari Rezidential Dezvoltator la Roimob

Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0724...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward