Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Casa de vanzare in Alba Iulia independenta energetic

location_on Micesti, Alba Iulia - vezi locația pe hartă

215.000 EUR bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI336.796649 Comision: 2%

Detalii proprietate

  • Tip oferta:casa vila
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:215.000 EUR 
  • Judet:Alba
  • Localitate:Alba Iulia
  • Cartierul:Micesti
  • Numar camere:4
  • Suprafata utila:136 mp
  • Suprafata construita:170 mp
  • Suprafata teren:371 mp
  • Anul constructiei:2023
  • Numar bai:2
  • Regim inaltime:P+1
  • Numar Terase:1

Descriere

Agentia imobiliara Eurohouse va propune spre vanzare o casa noua, independenta energetic , in Alba Iulia zona Alba Micesti.
Casa NZEB independenta ce beneficiaza de ultimele tehnologii si sisteme de eficienta energetica . Incalzirea racirea si apa calda menajera este asigurata de un sistem cu pompa de caldura Nibe si incalzire/ racire in pardoseala in toate incaperile.
Casa beneficiaza de un sistem de panouri fotovoltaice si invertor cu o capacitate maxima instalata de 6kw/h.Casa dispune de statie de incarcate auto cu o capacitate de 11kw/h.Eficienta energetica mai este asigurata de sistemul constructiv al casei, respectiv termosistem pardoseala parter de 15cm, zidarie BCA clasa A de 35cm , termosistem exterior de vata minerala in grosime de 10cm , termoizolatie mansarda cu vata minerala rigida de 30 cm. Tamplaria pvc este de tip 7 camere cu geam tripan patru sezoane si efect . Cele 5 ferestre de mansarda sunt Velux cu geam tripan . Acoperisul este acoperit cu tigla ceramica Tondaq.Casa are o - suprafata utila 136 mp si suprafata teren 371 mp.Casa se vinde la stadiul de gri avansat la interior si finisat la exterior.Regimul de inaltime al casei este: P+MPod : 24mpCu un proiect modern casa are urmatoarea compartimentare:-Parterul este compus din hol de acces de 9.9 mp, un living cu dining bucatarie si casa scarii in suprafata de 42mp, , o camera tehnica 9mp, un dormitor de 14mp si un grup sanitar in suprafata de 3.15 mp. Din living se iese pe o terasa exterioara de 17mp.-Etajul este compus din hol in suprafata de 7mp, un dormitor matrimonial in suprafata de 19 mp, prevazut cu dresing de 8,5mp, un dormitor de 15mp, un grup sanitar in suprafata de 7mp.Curtea este complet amenajata cu pavaj , gazon irigat si vegetatie perimetrala. Curtea contine doua locuri de parcare.
Poarta si portita sunt automatizate.Proprietatea este racordata la apa curenta, retea canalizare, racord date, racord electric trifazic.Casa se poate vinde si complet finisata la un pret aditional.Merita vazuta!!!
ID intern: 2593.

Dotari

  • Stadiu Finisare: In constructie
  • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Alba Iulia, zona Micesti

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Alba Iulia, case vile de vanzare, case vile de vanzare Alba Iulia , case vile de vanzare Micesti

Afla aici si indicii imobiliari pentru case vile de vanzare din Alba Iulia. Afla care este pretul pentru case vile de vanzare in Alba Iulia, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 215.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 215.000 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0746...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward