Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Vila cu farmec Parizian din Mântuleasa

location_on Universitate, Bucuresti - vezi locația pe hartă

1.850.000 EUR bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI305.735628 Comision: STANDARD%

Detalii proprietate

  • Tip oferta:casa vila
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:1.850.000 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Universitate
  • Numar camere:12
  • Suprafata utila:809 mp
  • Suprafata construita:580 mp
  • Suprafata teren:437 mp
  • Anul constructiei:1927
  • Numar bai:5
  • Regim inaltime:D+P+1+M

Descriere

Una dintre frumusetile micului Paris, construita in perioada interbelica, intr-o epoca cu rezonante magice despre bunastare si fericire, a fost darul de nunta al unui tata pentru fiica sa. O casa construita cu multa dragoste, cu atentie la detalii si respect pentru frumos prindea viata in fosta mahala Mantuleasa, la mica distanta de Parcul Izvorul Rece si Bulevardul Carol I. Mahalaua Mantuleasa lua fiinta in perioada Brancovenilor in afara orasului si avea sa se dezvolte in jurul bisericii cu acelasi nume, fiind incorporata in vatra oraşului in anul 1752. Personalitati precum Mihai Eminescu, Mircea Eliade, Petre Tutea, Panait Istrati sau Mircea Vulcanescu, au trait si au creat in casele cu parfum parizian din celebra mahala. Construita la finele anului 1927, cu o dispunere pe patru niveluri, casa a fost gandita pentru spatii practice, generoase, care sa beneficieze din plin de lumina naturala prin intermediul ferestrelor inalte. Stilul Neoclasic cu elemente armonizate predomina la exterior si se continua cu eleganta la interior, cu frize florale pe pereti si scafe dantelate pe tavane. Actualul proprietar, iubitor de frumos, s-a ocupat timp de trei ani de consolidare si restaurare totala, cu pastrarea tuturor elementelor originale, proces prin care aceasta bijuterie arhitecturala a renascut si a devenit mai mult decat un simplu spatiu de locuit. Structura a fost decopertata si consolidata, au fost schimbate instalatiile sanitare si electrice, acoperisul a fost schimbat si dotat cu ferestre termopan cu rame din lemn stratificat, actionate cu telecomanda, usile interioare si ferestrele au fost refacute din lemn stratificat, pardoselile din bai si bucatarie au fost refacute din ciment pictat, celelalte camere dispunand de parchet din stejar, au fost montate aparate split de aer conditionat, au fost adaugate doua seminee, unul pe gaze la parter si celalalt pe lemne la mansarda. Mai dispune si de o unitate de monitorizare si coordonare a conexiunilor pentru internet, telefon, sonorizare audio, avertizare la incendiu si supraveghere video. Odata ce poarta din fier forjat se deschide si pasesti inauntru, ti se dezvaluie o curte intima si cocheta, decorata cu trandafiri si hortensii, racoroasa in zilele de vara si iluminata cu spoturi pe timp de noapte. Icirc;n curte pot fi parcate aproximativ 3 autoturisme. Farmecul si eleganta perioadei interbelice te asteapta la mica distanta de centrul Capitalei, intr-o casa plina de energie pozitiva, ce duce mai departe cu demnitate, parfumul vremurilor trecute.

Dotari

Pozitionare pe harta

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Universitate

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, case vile de vanzare, case vile de vanzare Bucuresti , case vile de vanzare Universitate

Afla aici si indicii imobiliari pentru case vile de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru case vile de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 1.850.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 1.850.000 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0758...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward