Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

VILA COMANDORULUI NICOLAE GRACOSKI DE LÂNGA PARCUL IOANID

location_on Gradina Icoanei, Bucuresti - vezi locația pe hartă

3.290.000 EUR bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI305.691341 Comision: Standard%

Detalii proprietate

  • Tip oferta:casa vila
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:3.290.000 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Gradina Icoanei
  • Numar camere:10
  • Suprafata utila:1149 mp
  • Suprafata construita:1609 mp
  • Suprafata teren:1021 mp
  • Anul constructiei:1908
  • Numar bai:7
  • Regim inaltime:D+P+1+M

Descriere

DESPRE VILA COMANDORULUI NICOLAE GRACOSKI DE LAcirc;NGA PARCUL IOANID



Proiectata de arhitectul familiei, G. Gracoski, vila comandorului Nicolae Gracoski este una dintre frumoasele case istorice ale Capitalei. Numita astfel dupa primul sau proprietar, comandor al Casei Militare a Curtii Regale cu grad de contraamiral, vila a fost construita intre anii 1908-1910, in stil neobaroc cu influente neoromanice, pe o parcela generoasa de peste 1.000 de mp de teren din apropierea Parcului Ioanid si a Parcului Gradina Icoanei, incadrata de casele unor familii de renume precum Callimachi, Vacarescu sau a unor personalitati precum Alexandru Xenopol, Alexandru Macedonski, Eugeniu Teoharie, Radu Arion. Zona este una renumita, fiind considerata si in prezent drept una dintre cele mai elegante zone rezidentiale din centrul Bucurestiului. Impozanta cladire pe care o vedem si astazi a trecut printr-o ampla etapa de renovare si reconsolidare care s-a finalizat in anul 2009, ocazie cu care a fost schimbata tamplaria exterioara si interioara cu un din lemn masiv, a fost suprainaltat etajul, terasele exterioare au fost placate cu travertin cu sistem de incalzire pe senzori, baile au fost placate cu granit sau marmura, a fost instalat un lift electric, a fost construita o piscina la demisol si un garaj pentru doua masini. Icirc;n urma lucrarilor de consolidare si restaurare, spatiile interioare au fost reconfigurate si aduse la standardele perioadei actuale, oferind astfel posibilitatea dezvoltarii unor functiuni diverse: rezidenta, birouri, reprezentanta, institutie publica, restaurant etc. Imobilul se desfasoara pe 1.609 mp, are un regim de inaltime de D+P+1E+M si e compus din 10 camere, 7 bai, o terasa la parter de 64 mp, o terasa de 43 mp la ultimul nivel si un garaj dublu la demisol. Dispune de 7 locuri de parcare, doua in garaj si cinci in curte. Dincolo de arhitectura deosebita si de decoratiunile interioare, principalul element de atractie al proprietatii ramane locatia. Vila beneficiaza de o pozitie ultracentrala, in inima Bucurestiului si de o frumoasa gradina, la care se adauga discretia si linistea oferite de cele doua parcuri istorice: Parcul Gradina Icoanei si Parcul Ioanid. Asadar, oricand exista posibilitatea unei plimbari de relaxare pe aleile romantice din cele doua parcuri celebre, simtind senzatia de intoarcere in perioada Belle Epoque a Bucurestiului de altadata.

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Gradina Icoanei

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, case vile de vanzare, case vile de vanzare Bucuresti , case vile de vanzare Gradina Icoanei

Afla aici si indicii imobiliari pentru case vile de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru case vile de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 3.290.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 3.290.000 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0758...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward