Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Cazare , Colibita

location_on Colibita - vezi locația pe hartă

350 RON / luna
1 RON / mp bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI493.819654

Detalii proprietate

  • Tip oferta:casa vila
  • Tip operatiune:de inchiriat
  • Pret Inchiriere:350 RON 
  • Judet:Bistrita Nasaud
  • Localitate:Colibita
  • Numar camere:10
  • Suprafata utila:500 mp
  • Suprafata construita:600 mp
  • Suprafata teren:2000 mp
  • Anul constructiei:2020

Descriere

V-ați dorit intotdeauna un loc de evadare, departe de aglomerația urbană? Noi am creat această Vilă special pentru a vă oferi o experiență de neuitat și vrem să o impărtășim cu dumneavoastră!Indiferent dacă vă place natura, liniștea sau distracția, timpul petrecut cu familia sau cu prietenii, aici veți găsi locul ideal unde puteți face toate aceste lucruri.
Facilități:Unitate de cazare cu 6 camere, fiecare dotată cu baie proprie. Pentru familiile cu copii, putem aduce paturi suplimentare.Bucătărie complet utilată, ideală pentru a vă pregăti mancărurile preferate.Living spațios cu vedere spre lacul Colibița, pentru a vă bucura de priveliștea mirifică.Foișor acoperit, special amenajat pentru a savura grătare sub cerul liber.
Noutăți!-Teren de fotbal sau tenis, pentru pasionații de sport și distracție in aer liber.-Jacuzzi-Spațiu de joacă pentru copii, astfel incat cei mici să se bucure de momente de veselie și jocuri.
Prețuri și oferte:Prețul camerei: 350 lei/noapte,teren fotbal/tenis 30 lei/cameraJacuzzi 100 lei/camera
Prețul se poate negocia in funcție de numărul de camere inchiriate, durata sejurului și activitățile desfășurate (petreceri, nunți, Team Building, ieșiri cu familia, regim hotelier etc.).Tarifele pot varia in sezonul de varf sau in perioada sărbătorilor, așa că nu ezitați să cereți o ofertă specială!
Confort și facilități pentru o experiență plăcută:Internet/wifi pentru a rămane conectați cu lumea exterioară.Mașină de spălat, aparat de cafea, uscător de păr și fier de călcat pentru uz casnic.Curte interioară cu locuri de parcare pentru siguranța autoturismelor.Ponton mare, unde vă puteți relaxa și admira frumusețea lacului Colibița.Plajă cu nisip, pentru momente de relaxare și distracție la malul apei.

Pozitionare pe harta

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Colibita, case vile de inchiriat, case vile de inchiriat Colibita

Afla aici si indicii imobiliari pentru case vile de inchiriat din Colibita. Afla care este pretul pentru case vile de inchiriat in Colibita, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 350 RON / luna


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 350 RON / luna


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0756...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward