Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Penthouse 4 camere proiect lux finalizat Pipera Porsche COMISION 0%

location_on Pipera, Bucuresti - vezi locația pe hartă

349.900 EUR +TVA bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI189.789350 Comision 0 Comision: 0% + TVA

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:349.900 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Pipera
  • Numar camere:4
  • Suprafata utila:154.2 mp
  • Suprafata construita:182.2 mp
  • Anul constructiei:2022
  • Confort:1
  • Compartimentare:decomandat
  • Numar bai:2
  • Etaj:4

Descriere

Achizitie directa de la dezvoltator !!! COMISION 0% !!!Apartamente de lux in ansamblu rezidential premium FINALIZAT din Pipera ! Mutare imediata !!!Roimob Rezidential, vă prezinta o bijuterie arhitecturală, un penthouse de 4 camere disponibil imediat in cadrul ansamblului rezidențial My Place Pipera. Situat la etajul 4 al clădirii de 5 etaje, acest sanctuar de 118,50 mp iși deschide porțile către eleganță și confort. O impresionantă terasă de 35,70 mp imbinată cu suprafețe vitrate generoase vă oferă panorame uimitoare asupra orașului, transformand fiecare priveliște intr-un tablou urban captivant. Compartimentarea inteligentă și designul spațios creează o armonie perfectă intre spațiul de zi și cele trei dormitoare, dintre care unul beneficiază de propriul dressing. Bucătăria deschisă in stil american se integrează in mod elegant in living, oferind un loc central pentru socializare și luat masa. Finisajele excepționale, precum ceramica importată de la Marazzi și parchetul din lemn masiv triplu stratificat, subliniază atenția la detalii și calitatea superioară. Cele două băi, complet utilate cu obiecte sanitare și accesorii premium, adaugă un plus de rafinament spațiului. Intrarea in apartament se realizează prin uși metalice de calitate, asigurand siguranța maximă. Icirc;nălțimea impresionantă a camerelor, de 2,90 m, contribuie la senzația de spațiu deschis și luminozitate. Penthouse-ul beneficiază de un sistem de incălzire prin pardoseală conectat la centrala termică a blocului, cu termostate individuale pentru fiecare incăpere. Ansamblul rezidențial My Place Pipera, la doar 200 de metri de rondul OMV, in inima hub-ului de birouri, este sinonim cu un stil de viață premium, unde facilitățile, de la piscină la sala de fitness și zona de spa, vă transformă fiecare zi intr-o experiență de neuitat. Transformați-vă visul in realitate și descoperiți ce inseamnă cu adevărat să vă numiți acest spațiu - acasă.
My Place Pipera, va fi ACASA pentru tine, dar cu facilitatile unui hotel de 5 stele!!! ID intern: ROI4050167.

Dotari

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Pipera

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, apartamente de vanzare, apartamente de vanzare Bucuresti , apartamente 4 camere de vanzare Bucuresti , apartamente de vanzare Pipera , apartamente 4 camere de vanzare Pipera

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru apartamente de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 349.900 EUR +TVA


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 349.900 EUR +TVA


Claudiu Raducan

Claudiu Raducan

emailclaudiu...afiseaza email

call0724...afiseaza telefon

businessVanzari Rezidential Dezvoltator la Roimob

Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0724...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward