Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Casa, Sanpetru, Brasov

location_on Sanpetru - vezi locația pe hartă

118.000 EUR bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI28.776098 Comision: 2%

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:118.000 EUR 
  • Judet:Brasov
  • Localitate:Sanpetru
  • Numar camere:3
  • Suprafata utila:70 mp
  • Suprafata construita:80 mp
  • Suprafata teren:80 mp
  • Numar bai:2
  • Etaj:parter

Descriere

Comision cumparator 2% din valoarea de tranzactionare.
Apartament intr-o vila, reamenajat si transformat intr-o casa la curteCu toate utilitatile si care are si curte suficienta pentru 2 masini sau eventual pentru joaca copilului.Este o zona foarte linistita, strada este asfaltata, iluminat public pe strada si parc de joaca pentru copii. Pe scurt are absolut toate facilitatile posibile.Panorama superbaDin trei locatii (birou, dormitor, sufragerie) privesti maretia muntilor si rezervatia naturala Lempes.Curtea caseiAre aproximativ 80 mp amenajati,Este o zona de case, inconjurata de o arie protejata de interes national si de muntii semeti.Fatada casei este la Nord-Vest 3, cu vedere catre aria protejata Lempes. Spatele este la Sud-Est 3, cu deschidere catre intregul lant muntos al Brasovului.Impartita in 3 zone principale:a. locuit
b. relaxare
c. depozitareA. LocuitInteriorul a permis modificari si reorganizari, rezultand 70 mp utili,.Compartimentare - dormitor, living, birou de lucru, bucatarie, baie, logie.Holul de la parterSprijina captarea energiei din exterior. Tocmai de aceea l-am marit si reamenajat.Holul din apartamentFoarte spatios. El conteaza mult in senzatia de spatiu mai generos, dar si pentru circulatia in locuinta.Bucataria de la etajComplet separata, inchisa cu usa culisant. Fereastra bucatariei este orientata spre rasaritul soarelui, lasata libera pentru lumina naturala, dar si pentru ca ambientul general al casei si peisajul sa coloreze interiorul.Biroul de lucruConceput initial ca loc de servit cafeaua si admirat peisajul, treptat s-a transformat in biroul de lucru.DormitorulSimplu, placut amenajat, marcat de un tapet odihnitor in spatele tabliei de pat.B. RelaxareLumina naturala din plinIn intreaga casa domina lumina naturala atat de necesara pentru a te simti confortabil.C. DepozitareExista doua spatii de depozitare. Podul si spatial pentru scule1. Podul. Sunt 50 metri patrati de depozitare. Este amenajat si iluminat cu instalatie electrica astfel incat sa ai acces oridand la el, inclusiv seara pe intuneric + fereastra Velux ca sa ai acces pe acoperis, in caz ca vreodata vei avea nevoie, dar si datorita faptului ca in pod ai si lumina naturala ziua. Accesul se realizeaza prin intermediul unei scari interioare.2. Spatiu pentru scule, cauciucuri, lopeti si matura etcIn curte alte 2 spatii. Unul este destinat depozitarii diferitelor lucruri : cauciucuri, lopata zapada, matura, grebla etc Al doilea spatiu din curte amenajat si UTILAT este BUCATARIA DE VARA.A doua bucatarie in curte. Primavara, vara, toamna aici gatesti si servestii masa in curte fara a mai urca la etaj.Alte detaliiIn curte exista instalatie de apa, instalatie electrica pentru automatizarea portilor, wi-fi. prize electrice.
Curtea este prevazuta cu iluminare interioara pe timp de noapte.Parc privat la doar 100 m de casa.
Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte exclusive:www.ascendentimobiliare.ro

Dotari

  • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, Telefon, Internet

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Sanpetru

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Sanpetru, apartamente de vanzare, apartamente de vanzare Sanpetru , apartamente 3 camere de vanzare Sanpetru , apartamente 3 camere de vanzare

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de vanzare din Sanpetru. Afla care este pretul pentru apartamente de vanzare in Sanpetru, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 118.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 118.000 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0736...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward