Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Apartament Duplex Cloud 9 Pipera 3 camere

location_on Pipera, Pipera - vezi locația pe hartă

650.000 EUR
6.132 EUR / mp bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI475.819026

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:650.000 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Pipera
  • Cartierul:Pipera
  • Numar camere:3
  • Suprafata utila:106 mp
  • Suprafata construita:112 mp
  • Suprafata teren:110 mp
  • Anul constructiei:2020
  • Confort:lux
  • Compartimentare:nedecomandat
  • Numar bai:2
  • Etaj:parter

Descriere

THE LIST Boutique Real Estate Agency va prezinta un apartament ce este o adevarata oaza de confort si eleganta, fiind situat intr-o zona linistita si verde a cartierului Aviatiei. Cu o suprafata generoasa de 216 mp, acest duplex ofera spatiu suficient pentru intrega familie.
In interiorul apartamentului regasim finisaje de cea mai buna calitate, iar design-ul modern si elegant este evident in fiecare detaliu. Cele trei bai sunt spatioase si amenajate cu bun gust, iar bucataria este complet utilata si dispune de toate echipamentele necesare pentru prepararea celor mai delicioase preparate.
Una dintre marile avantaje ale acestui apartament este curtea generoasa de 106 mp, ideala pentru petrecerea serilor de vara in aer liber sau pentru relaxare si joaca pentru cei mici.
Localizarea imobilului este foarte convenabila, avand acces facil catre piata, statia STB si numeroase scoli si gradinite. De asemenea, zona este foarte bine deservita din punct de vedere al infrastructurii, fiind usor accesibila si cu mijloacele de transport in comun.
Spații comerciale , cafenele Parcare subterană securizată și acces controlat in complex.Servicii de concierge și pază 24/7.Concluzie: Acest apartament reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută confort, stil și acces la facilități de top intr-una dintre cele mai căutate zone rezidențiale. Combinația dintre designul interior de lux, facilitățile moderne și localizarea privilegiată face din acest apartament o locuință de vis.
Daca sunteti in cautarea unei locuinte moderna, spatioasa si confortabila, acest apartament cu 3 camere din zona Aviatiei este alegerea perfecta pentru dumneavoastra.
Pentru mai multe informatii si programarea unei vizionari echipa THE LIST va sta la dispozitie !

Pozitionare pe harta

Oferte Promovate in Pipera, zona Pipera

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Pipera, apartamente de vanzare, apartamente de vanzare Pipera , apartamente 3 camere de vanzare Pipera , apartamente de vanzare Pipera , apartamente 3 camere de vanzare Pipera

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de vanzare din Pipera. Afla care este pretul pentru apartamente de vanzare in Pipera, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 650.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 650.000 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0785...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward