Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Apartament la vila cu terasa si curte proprie pe Cl. Cisnadiei

location_on Calea Cisnadiei, Sibiu - vezi locația pe hartă

139.000 EUR bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI117.720506

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:139.000 EUR 
  • Judet:Sibiu
  • Localitate:Sibiu
  • Cartierul:Calea Cisnadiei
  • Numar camere:3
  • Suprafata utila:76 mp
  • Suprafata construita:150 mp
  • Confort:1
  • Numar bai:1
  • Etaj:1

Descriere

Apartament la vila cu terasa si curte proprie pe Calea Cisnadiei.
Aceasta locuinta unica este pozitionata la etajul 1 al unei vile elegante, care gazduieste in total 4 apartamente independente, fiecare avand propriul sau acces privat si o curte spatioasa individuala. Apartamentul dispune de 3 camere, oferind un spatiu generos si comfortabil pentru o viata de calitate. Suprafata utila de 76 de metri patrati permite amenajarea unui ambient placut si functional. De asemenea, acesta beneficiaza de o terasa incantatoare de 80 de metri patrati, situata deasupra apartamentului, unde va puteti relaxa si bucura de privelisti minunate. Proprietatea vine impreuna cu un teren aferent in suprafata de 230 de metri patrati. Din acesti metri patrati, 180 sunt dedicati pentru acces facil si locuri de parcare, dar si pentru crearea unui spatiu placut pentru gratar si alte activitati recreative in cadrul curtii private. Luminozitatea apartamentului este remarcabila, beneficiind de expunere solara si ferestre ample care incurajeaza patrunderea luminii naturale in fiecare incapere. Spatiul generos ofera posibilitati multiple de amenajare si design interior, astfel incat sa reflecteti personalitatea dumneavoastra in fiecare detaliu. Pentru informatii suplimentare si pentru a programa o vizionare detaliata, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0745 139 893. Suntem bucurosi sa va prezentam aceasta oportunitate unica si sa va ghidam in explorarea tuturor beneficiilor pe care aceasta proprietate le ofera!

Dotari

Pozitionare pe harta

Oferte Promovate in Sibiu, zona Calea Cisnadiei

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Sibiu, apartamente de vanzare, apartamente de vanzare Sibiu , apartamente 3 camere de vanzare Sibiu , apartamente de vanzare Calea Cisnadiei , apartamente 3 camere de vanzare Calea Cisnadiei

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de vanzare din Sibiu. Afla care este pretul pentru apartamente de vanzare in Sibiu, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 139.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 139.000 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0745...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward