Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Apartament premium 2 camere | PIPERA

location_on Aviatiei, Bucuresti - vezi locația pe hartă

800 EUR / luna +TVA
13 EUR / mp +TVA bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI475.816441

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de inchiriat
  • Pret Inchiriere:800 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Aviatiei
  • Numar camere:2
  • Suprafata utila:62 mp
  • Suprafata construita:62 mp
  • Anul constructiei:2021
  • Confort:lux
  • Compartimentare:decomandat
  • Numar bai:1
  • Etaj:3
  • Locuri de parcare:1

Descriere

THE LIST Real estate Boutique Agency va invita sa descoperiţi Noul Standard de Viaţă Urban in Nusco City: Va propunem spre achiziţie un apartament cu 2 camere, situat intr-un bloc nou, parte din prestigiosul complex Nusco City. Finalizat in 2024, acest imobil reprezintă o alegere excelentă pentru cei in căutarea unei locuinţe moderne, complet utilate şi mobilate, gata de a fi numită quot;acasăquot;.
Eleganţă şi Confort Modern:
Apartamentul beneficiază de incălzire in pardoseală, asigurand un confort termic superior şi eficienţă energetică de top. Mobilierul nou şi designul interior atent selecţionat oferă un spaţiu primitor şi funcţional, ideal pentru viaţa de zi cu zi. Complet utilat, cu electrocasnice de ultimă generaţie, acest apartament este pregătit să satisfacă cele mai exigente gusturi.Beneficii Adiţionale:
Parcare subterană inclusă, eliminand grija locurilor de parcare și oferind acces direct și sigur către locuință. Amplasat in Nusco City, unul dintre cele mai căutate complexe rezidenţiale, oferă acces imediat la o varietate de facilităţi şi servicii: zone comerciale, spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii și acces facil către principalele artere de transport.Localizare de Excepţie:
Beneficiind de o poziţionare strategică, Nusco City oferă avantajul unei conexiuni rapide către centrul oraşului, dar și către zonele periferice, asigurand un echilibru perfect intre viaţa urbană activă și liniştea unui cămin confortabil. Proximitatea faţă de puncte de interes major, cum ar fi parcuri, instituţii educaţionale şi zone de business, adaugă valoare zilnică vieţii locuitorilor săi.Pretul de 800 plus TVA reflectă nu doar valoarea imobiliară a apartamentului, ci şi stilul de viaţă superior oferit de locaţia in Nusco City. Este o oportunitate remarcabilă de a investi in confortul dvs. şi al familiei, intr-unul dintre cele mai promiţătoare complexe rezidenţiale.
Pentru detalii suplimnetare si organizarea unei vizionari echipa THE LIST va sta la dispozitie !

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Aviatiei

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, apartamente de inchiriat, apartamente de inchiriat Bucuresti , apartamente 2 camere de inchiriat Bucuresti , apartamente de inchiriat Aviatiei , apartamente 2 camere de inchiriat Aviatiei

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de inchiriat din Bucuresti. Afla care este pretul pentru apartamente de inchiriat in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 800 EUR / luna +TVA


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 800 EUR / luna +TVA


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0791...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward