Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

VANZARE TEREN 10.000 MP PERIS BALTEN INVESTITIE SIGURA

location_on Peris, Peris - vezi locația pe hartă

160.000 EUR
16 EUR / mp bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI97.815283 Exclusivitate Comision: Discutabil%

Detalii proprietate

  • Tip oferta:teren
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:160.000 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Peris
  • Cartierul:Peris
  • Suprafata teren:10000 mp
  • Tip Teren:intravilan
  • Deschidere:70
  • Numar Fronturi:1

Descriere

Oferim spre vanzare teren intravilan in suprafata de 10.000 mp aflat in Scrovistea, sat Balteni, comuna Peris. Terenul este aflat la drumul principal cu posibilitate de racordare la utilitati (gaz, apa, electricitate, telecomunicatii etc). Deschidere 70 m pret 19 euro /mp Terenul este aflat intr-o zona deosebita, inconjurata de padure si de lac, la 26 km distanta de Bucuresti, 8 km de Snagov Plazza Ideal pt investitii, cu posibilitate de partajare, situat langa un complex de case in dezvoltare.Terenul se afla intr-o zona rezidentiala destinata construirii de locuinte individuale, la mica distanta de capitala, in imediata apropiere a Lacului Scrovistea si a Padurii Scrovistea, intr-o zona verde, linistita, sigura, unde va puteti bucura de aer curat, plimbari in natura, sport si relaxare.Localitatea Balteni este inconjurata pe toate laturile de paduri si lacuri, se dezvolta constant, beneficiaza de acces facil catre DN 1, iar la 10 minute de mers pe jos gasim statie de transport in comun.Povestea acelei harti este simpla: Regele Carol I a trimis cativa specialisti pentru determinarea calitatii aerului prin toata tara. In urma studiilor a fost intocmita o harta, iar Regele a hotarat sa construiasca resedinte in 3 dintre ele, practic amp;#65533;n cele mai curate 3 localitati...si asa au fost construite palatele de la Sinaia, Scrovistea si Savarsin (ordinea este datamp;ă de gradul de curatie al aerului). Acea harta cuprinde cateva din resedintele Regelui, inclusiv acestea 3. Multi oameni care ajung in satul Balteni, constata ca aerul este altfel. Una din explicatii, dar care nu raspunde la toate intrebarile, este faptul ca satul se gaseste pe o insula (partial ochiurile de apa sunt colmatate) inconjurata de un inel de padure, care, la randul lui este amp;#65533;nconjurat de ape (Ialomita, lacul Snagov), practic filtre naturale. Drumul de acces are aproximativ 2 km si pe jumatate este asfaltat din 1932 si trece numai prin padure( preluat).

Dotari

  • Utilitati: Curent, Apa, Gaz

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Peris, zona Peris

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Peris, terenuri de vanzare, terenuri de vanzare Peris , terenuri de vanzare Peris

Afla aici si indicii imobiliari pentru terenuri de vanzare din Peris. Afla care este pretul pentru terenuri de vanzare in Peris, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 160.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 160.000 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0721...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward