Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Teren 1016 mp cu proiect | Balta PIPERA

location_on Mega Image Lac, Pipera - vezi locația pe hartă

426.720 EUR
420 EUR / mp bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI475.798886

Detalii proprietate

  • Tip oferta:teren
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:426.720 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Pipera
  • Cartierul:Mega Image Lac
  • Suprafata teren:1016 mp
  • Tip Teren:intravilan
  • Numar Fronturi:1

Descriere

THE LIST Boutique Real Estate Agency va prezinta spre vanzare această proprietate exclusivă, situată in Pipera, una dintre cele mai ravnite zone rezidențiale, ce oferă o oportunitate unică de a deține un teren de 1016 metri pătrați cu deschidere directă la Balta Pipera. Cu un coeficient de ocupare a terenului (POT) maxim de 45% și posibilitatea de construcție pană la P+2E (parter plus două etaje), acest teren prezintă o flexibilitate remarcabilă pentru dezvoltarea unei rezidențe de lux sau a unui proiect exclusivist, avand un coeficient de utilizare a terenului (CUT) maxim de 1,3.
Proprietatea se distinge printr-o poziționare de invidiat, oferind priveliști pitorești asupra Bălții Pipera, ceea ce adaugă un plus de valoare și unicitate locației. Această caracteristică naturală imbogățește considerabil calitatea vieții, oferind viitorilor locatari o oază de pace și frumusețe, un refugiu liniștit departe de agitația urbană, totodată avand acces rapid la facilitățile și serviciile zonei Pipera.
Mai mult, proprietatea vine cu un proiect de casă, ceea ce simplifică procesul de dezvoltare pentru cumpărători, oferindu-le posibilitatea de a incepe construcția aproape imediat după achiziție. Acest proiect este conceput să valorifice la maximum caracteristicile unice ale terenului, integrandu-se armonios cu peisajul și maximizand priveliștile oferite de deschiderea la balta.
Această ofertă reprezintă o raritate pe piața imobiliară, combinand avantajele unei locații de prestigiu cu frumusețea naturală și cu oportunitatea de a construi casa visurilor intr-un cadru idilic. Este o alegere perfectă pentru cei care caută un teren pentru a dezvolta o proprietate care să reflecte standardele inalte ale vieții moderne, intr-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere din apropierea Capitalei.
Pentru detalii suplimenatre si rpogramarea unei vizionari echipa THE LIST la dispozitie !


Dotari

Pozitionare pe harta

Oferte Promovate in Pipera, zona Mega Image Lac

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Pipera, terenuri de vanzare, terenuri de vanzare Pipera , terenuri de vanzare Mega Image Lac

Afla aici si indicii imobiliari pentru terenuri de vanzare din Pipera. Afla care este pretul pentru terenuri de vanzare in Pipera, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 426.720 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 426.720 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0791...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward