Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Pipera I Teren I 15109mp I POT 40% I CUT 3,5 I PUZ in lucru I B146

location_on Barbu Vacarescu, Bucuresti - vezi locația pe hartă

11.330.000 EUR bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI418.528946 Comision: 3%

Detalii proprietate

  • Tip oferta:teren
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:11.330.000 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Barbu Vacarescu
  • Suprafata teren:15109 mp
  • Tip Teren:intravilan
  • Deschidere:128
  • Numar Fronturi:1

Descriere


Mark Twain spunea - Cumparati pamant, nu il vor mai putea reproduce- asigurandu-ne ca cea mai buna investitie imobiliara este cea facuta in teren. Pyf Real Estate va propune, spre vanzare, un teren situat la 100 de metri de statia de metrou Pipera, in zona de nord a Capitalei si acolo unde, la momentul actual, se afla cele mai mari suprafete de birouri, adica mai exact in Pipera, la intersectia Bld Dimitrie Pompeiu cu soseaua Petricani.
Terenul in suprafata de 15.109 mp, are o deschidere de 128ml la soseaua principala, are o forma dreptunghiulara si beneficiaza de toate utilitatile zonei ( apa, canal, gaz, curent, curent 380, etc). Datorita formei precum si pozitionarii lui terenul este ideal pentru construirea unor cladiri cu functiuni mixte, rezidentiale si birouri, comerciale dar si de servicii cu regim de construire continuu sau discontinuu.
Conform avizului preliminar pentru elaborare PUZ, aviz emis in 2019 de catre PMB, pe acest teren se poate dezvolta un complex rezidential cu cladiri rezidentiale, servicii, birouri, invatamant, parcaje dar si alte dotari de interes public.
Avand un POT de 30% ( 4532mp), un CUT de 3,5mp.ADC/mp.teren, un regim maxim de inaltime de 65m ( 5S+P+8+9r/+20), pe acest teren se vor putea construi un numar de 4 cladiri cu regimuri de inaltime diferite ( 5S+P+8E+9ER; 5S+P+10+11ER; 5S+P+19E+20ER; 5S+P+20) rezultand practic o suprafata construita finala de 52.888,50 mp. Aceste cladiri vor putea avea, conform proiectului care se vinde odata cu terenul, 91 de unitati locative de 1 camera, 515 unitati locative de 2 camere, 29 de unitati locative de 3 camere dar si 8 unitati locative de tip penthouse. De asemenea proiectul prevede si o suprafata comerciala de 2.000 mp si un numar de 781 de locuri de parcare. Tinand cont de indicatorii urbanistici de mai sus putem vedea ca pe acest teren se va putea obtine arie construita supraterana de 52.881 mp, o arie construita subterana de 37.500 mp si o arie construita totala de 90.381 mp, acestea ducand la un cost de achizitie al mp de teren, pentru viitoarea constructie de 210 Eur/mp( pret/mp:CUT)
Doriti mai multe informatii sau aceasta oferta nu este ceea ce cautati? Nicio problema! Echipa PYF REAL ESTATE, prin specialistii ei, este bucuroasa sa va ajute sa alegeti cea mai buna oferta de investitie pentru dvs si de aceea va invitam sa ne contactati pentru ca, impreuna, sa gasim cea mai buna solutie.

Dotari

  • Acces Teren: Pietonal, Autobuz, Maxi Taxi, Auto
  • Acces Utilitati: Pe Teren
  • Alte Caracteristici Teren: Iluminat stradal, Oportunitate de investitie, La Sosea/Bulevard, Posibilitate extindere, Teren imprejmuit
  • Strazi Teren: Asfaltate
  • Teren Pretabil: Agrement, Birouri, Bloc, Comercial, Hotel, Parc eolian
  • Urbanism: Avize, Proiect, PUZ
  • Utilitati: Curent, Curent trifazic, Apa, Canalizare, Gaz, PUT, CATV, Telefon, Internet
  • Vecinatati: Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Hotel, Parc, Mall, Metrou, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Spatii industriale

Pozitionare pe harta

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Barbu Vacarescu

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, terenuri de vanzare, terenuri de vanzare Bucuresti , terenuri de vanzare Barbu Vacarescu

Afla aici si indicii imobiliari pentru terenuri de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru terenuri de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 11.330.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 11.330.000 EUR


George Dimitriu

George Dimitriu

emailgeorge....afiseaza email

call0740...afiseaza telefon

businessSenior Real Estate Broker | Sales Manager | Militari la Pyf Real Estate

Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0740...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward