Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Teren zona centrala, oportunitate de investitie, 11.044 mp, Pitesti

location_on Calea Bucuresti, Pitesti - vezi locația pe hartă

2.200.000 EUR
199 EUR / mp bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI523.801997

Detalii proprietate

  • Tip oferta:teren
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:2.200.000 EUR 
  • Judet:Arges
  • Localitate:Pitesti
  • Cartierul:Calea Bucuresti
  • Suprafata teren:11044 mp
  • Tip Teren:intravilan
  • Deschidere:100
  • Numar Fronturi:2

Descriere

REM Imobiliare va ofera spre vanzare un teren foarte bine pozitionat in municipiul Pitesti, localizat intr-o zona in plina dezvoltare, zona Parcul Lunca Argesului.
La numai 800 m distanta de Autostrada A1, sau Vivo Mall Pitesti, sau Hotel Ramada Pitesti, imobilul reprezinta o oportunitate adevarata pentru dezvoltare (rezidential, comercial, servicii etc) sau investitie pe termen mediu-lung.
In imediata vecinatate a terenului regasim cel mai vizitat si modern parc din municipiul Pitesti, respectiv Parcul Lunca Argesului, accesul catre acesta realizandu-se pe drumul adiacent uneia dintra laturile terenului. De asemenea, vis-a-vis de teren (la str Depozitelor) regasim hypermarketul LIDL Eremia, cat si ansamblul rezidential Landmark Tower Pitesti.
Zona si terenul dispun de toate utilitatile. Dimensiunile si forma parcelei sunt perfecte, permitand astfel dezvoltarea ulterioara pentru orice activitate.
Suprafata terenului este de 11.044 mp, cu un front stradal principal de 100 ml la str Depozitelor si de inca 44 ml (cu posibilitate de marire) la drumul de acces inspre Parcul Lunca Argesului.
In cadrul noului PUG zona este propusa pentru Regim de inaltime P+14 Etaje, functiunea RM1 (subzona mixta de locuinte colective si servicii cu regim de inaltime mare) cu POT 70%, CUT 4.5, RH max P+14/accente, Hmax=45.
In principiu se doreste vanzarea ca un tot unitar, insa exista deschidere si catre solicitari de vanzare pentru suprafate mai mici, respectiv 2 sau 3 loturi.
Comision 0% pentru cumparator!

Pozitionare pe harta

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Pitesti, terenuri de vanzare, terenuri de vanzare Pitesti , terenuri de vanzare Calea Bucuresti

Afla aici si indicii imobiliari pentru terenuri de vanzare din Pitesti. Afla care este pretul pentru terenuri de vanzare in Pitesti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 2.200.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 2.200.000 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0772...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward