Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Teren 1330mp la liziera padurii | PIPERA

location_on Pipera, Bucuresti - vezi locația pe hartă

575.000 EUR
432 EUR / mp bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI475.798220

Detalii proprietate

  • Tip oferta:teren
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:575.000 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Pipera
  • Suprafata teren:1330 mp
  • Tip Teren:intravilan
  • Deschidere:37
  • Numar Fronturi:2

Descriere

THE LIST Real Estate Boutique Agency va ofera spre vanzare acest teren excepțional, amplasat la liziera pădurii, ce oferă o oportunitate rară pentru dezvoltare rezidențială sau investiție. Cu o suprafață generoasă de 1330 mp și două fronturi stradale de 37, respectiv 35 de metri, proprietatea se bucură de accesibilitate excelentă și de posibilitatea de a fi impărțită in 2 sau 3 parcele, oferind flexibilitate in planificare și dezvoltare.
Cu un coeficient de ocupare a terenului (POT) maxim de 40% și posibilitatea de construcție P+2E (parter plus două etaje), terenul permite realizarea unui proiect de dimensiuni generoase, avand un coeficient de utilizare a terenului (CUT) de 1,3. Această caracteristică face ca terenul să fie ideal pentru dezvoltarea unor rezidențe de inaltă calitate, care să valorifice la maximum priveliștea spectaculoasă spre pădure și să ofere locatarilor un refugiu liniștit in inima naturii.
Localizarea la marginea pădurii adaugă o valoare inestimabilă proprietății, oferind viitorilor rezidenți ocazia de a se bucura de aerul curat și de liniștea naturii, fără a compromite accesul la facilitățile urbane. Ergonomia și configurarea terenului permit o integrare armonioasă a proiectului propus cu mediul inconjurător, creand un echilibru perfect intre confortul modern și frumusețea naturală.
Pentru cei interesați de investiții, posibilitatea de parcelare a terenului in 2 parcele oferă o flexibilitate suplimentară și un potențial crescut de valorificare a investiției. Cu un preț de 300000 EUR per parcela de 650 mp pentru terenul parcelat, aceasta reprezintă o oportunitate atrăgătoare pentru dezvoltatori și investitori.
Icirc;n concluzie, acest teren reprezintă o oportunitate unică de a dezvolta un proiect rezidențial exclusivist, intr-o locație de vis, care combină accesibilitatea cu frumusețea și liniștea naturii. Este o alegere ideală pentru cei care visează la o casă intr-un cadru natural sau pentru investitorii cu viziune, care doresc să capitalizeze pe această ofertă rară.
Pentru detalii suplimentare sau organizarea unei vizionari echipa THE LIST va sta la dispozitie !

Dotari

  • Acces Teren: Auto
  • Strazi Teren: Asfaltate
  • Teren Pretabil: Case / vile

Pozitionare pe harta

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Pipera

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, terenuri de vanzare, terenuri de vanzare Bucuresti , terenuri de vanzare Pipera

Afla aici si indicii imobiliari pentru terenuri de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru terenuri de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 575.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 575.000 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0791...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward