Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Vila moderna 5 camere | PIPERA | IANCU NICOLAE

location_on Iancu Nicolae, Pipera - vezi locația pe hartă

4.500 EUR / luna
23 EUR / mp bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI475.823329

Detalii proprietate

  • Tip oferta:casa vila
  • Tip operatiune:de inchiriat
  • Pret Inchiriere:4.500 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Pipera
  • Cartierul:Iancu Nicolae
  • Numar camere:5
  • Suprafata utila:193 mp
  • Suprafata construita:193 mp
  • Suprafata teren:278 mp
  • Anul constructiei:2016
  • Numar bai:3
  • Regim inaltime:P+1

Descriere

Reședință de Prestigiu in Zona Exclusivistă Iancu Nicolae
Situată intr-o zonă privată și securizată de pe Iancu Nicolae, această casă modernă cu 5 camere reprezintă imbinarea perfectă intre lux, confort și intimitate. Proiectată cu o atenție deosebită la detalii și finisată cu materiale de inaltă calitate, proprietatea oferă un stil de viață superior intr-unul dintre cele mai dorite cartiere rezidențiale.
Despre Proprietate:
Această casă impresionantă dispune de un regim de inălțime P+1, fiecare spațiu fiind optimizat pentru a asigura confortul și funcționalitatea. La parter, un living generos cu bucătărie open space invită la momente de relaxare și socializare, in timp ce biroul adiacent oferă spațiul perfect pentru activități profesionale sau de studiu. O baie de serviciu completează armonios nivelul inferior, oferind comoditate și practicitate.
La etaj, trei dormitoare spațioase, dintre care dormitorul matrimonial impresionează prin dressingul incorporat și baia en suite, creand un veritabil sanctuar personal. Celelalte două dormitoare sunt deservite de o a doua baie, asigurand confortul necesar pentru toți membrii familiei sau pentru oaspeți.
Caracteristici Exclusiviste:
Loc de Parcare in Curte: Proprietatea include un loc de parcare in curte, cu posibilitatea de a parca mai multe vehicule in fața casei, oferind flexibilitate și comoditate. Mobilier de Lux: Fiecare cameră este mobilată și decorată cu gust, folosind materiale de inaltă calitate și finisaje rafinate, ce subliniază eleganța și modernitatea spațiului.Localizare Privilegiată:
Situată in proximitatea unor instituții educaționale de renume precum British School, Cambridge School și Mark Twain, această casă oferă acces facil la educație de elită, fiind ideală pentru familiile cu copii. Zona securizată și privată, cu paza permanentă, asigură liniștea și siguranța necesară pentru un stil de viață exclusivist.
O Oportunitate Unică:
Această proprietate reprezintă o ocazie rară de a deține o casă de lux intr-una dintre cele mai ravnite zone din apropierea Bucureștiului. Cu designul său modern, spațiile generoase și localizarea excelentă, este mai mult decat o simplă locuință – este un adevărat cămin pentru cei care doresc să trăiască intr-un mediu rafinat și sigur.
Pentru detalii suplimentare si programarea unei vizionari echipa THE LIST va sta la dispozitie !

Dotari

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Pipera, zona Iancu Nicolae

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Pipera, case vile de inchiriat, case vile de inchiriat Pipera , case vile de inchiriat Iancu Nicolae

Afla aici si indicii imobiliari pentru case vile de inchiriat din Pipera. Afla care este pretul pentru case vile de inchiriat in Pipera, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 4.500 EUR / luna


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 4.500 EUR / luna


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0791...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward