Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

2 camere finalizate Pipera Porsche COMISION 0% finisaje lux TVA inclus

location_on Pipera, Bucuresti - vezi locația pe hartă

159.900 EUR bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI189.789054 Comision 0 Comision: 0%

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:159.900 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Pipera
  • Numar camere:2
  • Suprafata utila:70.8 mp
  • Suprafata construita:83.4 mp
  • Anul constructiei:2022
  • Confort:1
  • Compartimentare:decomandat
  • Numar bai:1
  • Etaj:3

Descriere

Achizitie directa de la dezvoltator !!! COMISION 0% !!!Apartamente de lux cu 2 camere in ansamblu rezidential premium FINALIZAT din Pipera !!! Mutare imediata !!! TVA inclus !!!Icirc;n căutarea unui cămin sofisticat și plin de confort in zona de nord a Bucureștiului, va invitam sa descoperiti o oază de eleganță și rafinament in Ansamblul Rezidențial My Place Pipera. Situat strategic, la doar 200 de metri de rondul OMV, acest complex rezidențial reprezintă epitetul rafinamentului și al traiului exclusiv.
Roimob Rezidential va propune un apartament de 2 camere tip B, disponibil imediat, situat la etajul 3 al clădirii de 5 etaje. Cu o suprafață utilă de 65,00 mp și o terasă incantătoare de 5,80 mp, acest loc respiră eleganță și funcționalitate. Deschizand ușa, sunteti intampinati de un hol primitor și practic, care face legătura perfectă cu restul incăperilor. Livingul spectaculos este locul ideal pentru a te relaxa și a-ți lua masa, iar bucataria americana emană un aer de modernitate. Dormitorul, amplasat strategic, este o oază de liniște, iar baia, complet utilată cu obiecte sanitare și accesorii de cea mai inaltă calitate, te imbie la relaxare.
Finisajele sunt din cele mai exclusiviste: ceramică importată de la Marazzi, parchet din lemn masiv triplu stratificat și uși de intrare metalice ce asigură siguranța și intimitatea. Suprafețele vitrate generoase oferă lumină naturală, iar inălțimea camerei, de 2,90 m, conferă spațiului o atmosferă aerisită și elegantă. Un aspect inovator il reprezintă sistemul de incălzire prin pardoseală conectat la centrala termică a blocului. Acesta nu doar că asigură un confort termic deosebit, ci și o economie semnificativă de energie, reflectand atenția acordată aspectelor practice și moderne.
Icirc;nsă, ce face cu adevărat diferența in My Place Pipera este gama variată de facilități - de la piscină și sala de fitness la locurile de joacă pentru copii și zona de spa și relaxare. Totul este aici, in acest complex rezidențial premium, gata să devină quot;acasăquot;. Este o oportunitate pe care nu poți să o ratezi, un capitol nou in povestea vieții tale, scris cu eleganță și confort in nordul Bucureștiului. TVA inclus.
My place Pipera, va fi ACASA pentru tine, dar cu facilitatile unui hotel de 5 stele !!! ID intern: ROI4050163.

Dotari

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Pipera

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, apartamente de vanzare, apartamente de vanzare Bucuresti , apartamente 2 camere de vanzare Bucuresti , apartamente de vanzare Pipera , apartamente 2 camere de vanzare Pipera

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru apartamente de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 159.900 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 159.900 EUR


Claudiu Raducan

Claudiu Raducan

emailclaudiu...afiseaza email

call0724...afiseaza telefon

businessVanzari Rezidential Dezvoltator la Roimob

Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0724...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward