Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Apartament LUX 2 camere | FLOREASCA

location_on Floreasca, Bucuresti - vezi locația pe hartă

225.000 EUR +TVA
4.091 EUR / mp +TVA bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI475.728824

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:225.000 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Floreasca
  • Numar camere:2
  • Suprafata utila:55 mp
  • Suprafata construita:66 mp
  • Anul constructiei:2021
  • Compartimentare:decomandat
  • Numar bai:1
  • Etaj:6

Descriere

THE LIST Boutique Real Estate Agency va prezinta apartamentul cu 2 camere situat in zona Floreasca, oferă o suprafață utilă totala generoasă de 66 de metri pătrați și se află la etajul 6, oferind astfel o priveliște impresionantă asupra orașului. Acesta este un loc perfect pentru cei care doresc să trăiască intr-o zonă centrală, cu acces ușor la numeroase facilități și servicii de top.
Una dintre principalele avantaje ale acestui apartament este proximitatea sa față de Mall Promenada, situat la doar 500 de metri distanță. Acest lucru oferă locuitorilor acces rapid la cumpărături, divertisment și restaurante. Icirc;n plus, in apropiere se găsesc și sali de sport World Class fitness, centre comerciale, și instituții bancare de top, ceea ce face ca viața de zi cu zi să fie extrem de comodă.
Apartamentul dispune de o bucătărie modernă echipată cu o mașină de spălat vase de dimensiuni generoase (60 cm), ceea ce face gătitul și curățarea ulterioară a vaseleor mult mai ușoară și eficientă. De asemenea, este prevăzut cu un uscător cu pompă de căldură
pentru uscarea rufelor intr-un mod economic și prietenos cu mediul.
Dormitorul are un dressing spațios, oferind suficient spațiu de depozitare pentru haine și accesorii.
Pentru conectivitatea la internet, apartamentul dispune de internet de mare viteză prin fibră optică, astfel incat puteți naviga pe internet și lucra de acasă fără probleme.
Siguranța este o prioritate in acest complex, deoarece paza este disponibilă 24/7, iar intrarea in clădire este securizată privat.
Pentru relaxare și divertisment, există un televizor 4K cu suport pentru AirPlay și Netflix, astfel incat să puteți urmări filme și emisiuni in calitate inaltă.
Icirc;n plus, datorită locației sale centrale și facilităților sale, acest apartament oferă un mod de viață urban și confortabil pentru oricine il ocupă, cu acces la restaurante și cafenele exclusiviste, farmacii moderne, grădinițe, școli și o clinică medicală la standarde internaționale. Este cu siguranță un loc in care vă veți simți acasă și veți putea bucura de toate avantajele vieții intr-o zonă centrală a orașului.
Pentru detalii suplimentare echipa THE LIST va sta la dispozitie !

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Floreasca

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, apartamente de vanzare, apartamente de vanzare Bucuresti , apartamente 2 camere de vanzare Bucuresti , apartamente de vanzare Floreasca , apartamente 2 camere de vanzare Floreasca

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru apartamente de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 225.000 EUR +TVA


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 225.000 EUR +TVA


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0791...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward