Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Penthouse 4 camere proiect lux finalizat Pipera Porsche COMISION 0%

location_on Pipera, Bucuresti - vezi locația pe hartă

329.900 EUR +TVA bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI189.789604 Comision 0 Comision: 0% + TVA

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:329.900 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Pipera
  • Numar camere:4
  • Suprafata utila:154.4 mp
  • Suprafata construita:179.2 mp
  • Anul constructiei:2022
  • Confort:1
  • Compartimentare:decomandat
  • Numar bai:2
  • Etaj:4

Descriere

Achizitie directa de la dezvoltator !!! COMISION 0% !!!Apartamente de lux in ansamblu rezidential premium FINALIZAT din Pipera ! Mutare imediata !!!Bine ați venit in lumea rafinată a luxului rezidențial, unde stilul de viață urban se intalnește cu eleganța supremă. Penthouse-ul cu 4 camere din ansamblul rezidențial My Place Pipera este o oază de confort și exclusivitate, situată la etajul 4 al unei clădiri de 5 etaje.
Cu o suprafață generoasă de 118,70 mp și o terasă impresionantă de 35,70 mp, acest penthouse redefinește standardele de eleganță și oferă perspective fascinante asupra orașului. Cu compartimentare smart, holul de primire și de acces vă introduce intr-un spațiu rafinat, unde bucataria deschisă in stil american se contopește armonios cu livingul spectaculos, creand o atmosferă primitoare pentru socializare și relaxare. Cele două băi, complet echipate cu obiecte sanitare și accesorii de calitate superioară, adaugă un plus de rafinament spațiului. Cele trei dormitoare, dintre care două dispun de dressinguri proprii, creează zone intime și confortabile. Suprafețele vitrate ample și inălțimea camerei de 2,90 m aduc lumina naturală in fiecare colț al apartamentului. Finisajele premium, precum ceramica importată de la Marazzi și parchetul din lemn masiv triplu stratificat, atestă angajamentul nostru față de calitatea superioară. Ușile de intrare metalice, cu sistem de inchidere in mai multe puncte, asigură un nivel ridicat de securitate. Penthouse-ul este echipat cu un sistem de incălzire prin pardoseală conectat la centrala termică a blocului, prevăzut cu termostate individuale pentru fiecare incăpere.
Ansamlbul rezidențial My Place Pipera, situat strategic la doar 200 de metri de rondul OMV, in inima hub-ului de birouri, vă oferă un cadru de viață echilibrat, cu facilități precum piscină, sală de fitness, loc de joacă pentru copii, centru comercial și zonă de spa și relaxare. Dacă sunteți in căutarea rafinamentului și confortului, acest penthouse este alegerea ideală pentru a transforma un simplu spațiu intr-un cămin de excepție. Descoperiți arta vieții de lux la My Place Pipera!
My Place Pipera, va fi ACASA pentru tine, dar cu facilitatile unui hotel de 5 stele!!! ID intern: ROI4050168.

Dotari

Pozitionare pe harta

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Pipera

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, apartamente de vanzare, apartamente de vanzare Bucuresti , apartamente 4 camere de vanzare Bucuresti , apartamente de vanzare Pipera , apartamente 4 camere de vanzare Pipera

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru apartamente de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 329.900 EUR +TVA


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 329.900 EUR +TVA


Claudiu Raducan

Claudiu Raducan

emailclaudiu...afiseaza email

call0724...afiseaza telefon

businessVanzari Rezidential Dezvoltator la Roimob

Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0724...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward