Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

2 camere cu terasa Master in proiect FINALIZAT Pipera Scoala Americana

location_on Pipera, Bucuresti - vezi locația pe hartă

128.550 EUR +TVA bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI189.833557 Bronze Comision 0 Comision: 0% + TVA

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:128.550 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Pipera
  • Numar camere:2
  • Suprafata utila:54.16 mp
  • Suprafata construita:105.93 mp
  • Anul constructiei:2022
  • Confort:1
  • Compartimentare:decomandat
  • Numar bai:1
  • Etaj:5

Descriere

Apartamente premium cu 2 camere in proiect FINALIZAT in Pipera, vis a vis de Padurea Baneasa !!!COMISION 0% si mutare imediata !!!Bună ziua și vă mulțumim pentru interesul acordat proiectului Ansamblul Rezidențial Pipera Apartments - locul unde luxul se intalnește cu confortul. Roimob Rezidential vă prezinta un apartament cu 2 camere, amplasat strategic pe bulevardul Pipera, in imediata vecinătate a Pădurii Băneasa și a prestigioasei Școli Americane. Această locuință excepțională vă va cuceri prin designul său inteligent și finisajele de cea mai inaltă calitate.
Suprafața utilă de 54,16 mp este complementată de o terasă spectaculoasă de 51,77 mp, oferindu-vă un spațiu generos pentru a vă bucura de priveliști panoramice și momente de relaxare in aer liber. Compartimentarea inteligentă a apartamentului include un hol de primire și acces, care vă introduce intr-un living spectaculos, luminos și primitor. Bucătăria americană, elegant integrată in living, reprezintă nucleul social al apartamentului, oferindu-vă un loc ideal pentru gătit și servit mese intr-un cadru prietenos. Dormitorul rafinat și baia spațioasă completează perfect amenajarea, oferindu-vă un spațiu personalizat pentru relaxare și confort. O trăsătură distinctivă a acestui apartament este terasa generoasă, cu acces din toate incăperile, oferindu-vă o conexiune perfectă intre spațiul interior și cel exterior, precum și o lumină naturală abundentă. Privirea apartamentului este indreptată spre Sud, beneficiind astfel de iluminare naturală optimă pe tot parcursul zilei. Apartamentul este FINALIZAT și se mandrește cu finisaje de la producători de top precum Pinum, Delta Studio și Salamander. Icirc;ncălzirea eficientă este asigurată de centrale individuale de apartament Immergas, conectate la radiatoare de oțel de la Copa, oferindu-vă controlul asupra climatului din locuința dvs.
Cu proximitatea la unități de invățămant de elită, facilități comerciale și recreative, Ansamblul Rezidențial Pipera Apartments redefinește standardele locuirii premium in București. Transformați-vă visul in realitate și vă invităm să experimentați personal rafinamentul și exclusivitatea acestui apartament unic prin programarea unei vizionări. Aici, la Pipera Apartments, vă așteaptă un cămin care imbină armonios luxul cu funcționalitatea. La pretul afisat se aplica cota de TVA, conform Codului Fiscal.
COMISION 0% si mutare imediata !!! ID intern: ROI4050468.

Dotari

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Pipera

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, apartamente de vanzare, apartamente de vanzare Bucuresti , apartamente 2 camere de vanzare Bucuresti , apartamente de vanzare Pipera , apartamente 2 camere de vanzare Pipera

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru apartamente de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 128.550 EUR +TVA


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 128.550 EUR +TVA


Claudiu Raducan

Claudiu Raducan

emailclaudiu...afiseaza email

call0724...afiseaza telefon

businessVanzari Rezidential Dezvoltator la Roimob

Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0724...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward