Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

3 camere premium bucatarie inchisa Mihai Bravu Metrou Comision 0%

location_on Mihai Bravu, Bucuresti - vezi locația pe hartă

180.000 EUR +TVA bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI189.827077 Comision 0 Lângă metrou Comision: 0% + TVA

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:180.000 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Mihai Bravu
  • Numar camere:3
  • Suprafata utila:88.5 mp
  • Suprafata construita:104.3 mp
  • Anul constructiei:2024
  • Confort:1
  • Compartimentare:decomandat
  • Numar bai:2
  • Etaj:3

Descriere

Achizitie directa de la dezvoltator !!! Comision 0% !!!Apartamente moderne cu 3 camere in vecinatatea statiei de metrou Mihai Bravu in complex rezidential premium si livrare incepand cu primavara 2024 !!!Roimob Rezidential vă prezinta o oportunitate excepțională de a deveni proprietarul unui apartament cu 3 camere in prestigiosul ansamblu rezidențial Monolitului Residence - Corp D. Acest ansamblu, finalizat in primăvara anului 2024, este situat intr-o locație privilegiată, in imediata vecinătate a stației de metrou Mihai Bravu.
Apartamentul disponibil la etajele 1-8 ale unei clădiri de 13 etaje va v-a captiva prin designul său modern și spațiile generoase. Cu o suprafață utilă de 80,50 mp la care se mai adauga un balcon de 8,00 mp, acest apartament promite să ofere un stil de viață rafinat și confortabil. Compartimentarea eficientă a locuinței include o zonă de primire, o bucătărie inchisă, un living generos cu loc de luat masa, un dormitor matrimonial cu baie proprie, un dormitor secundar ce poate fi destinat oaspeților sau copiilor, o a doua baie și un balcon impunător, care completează perfect spațiul de locuit și oferă posibilități de relaxare și socializare. Apartamentul se predă la alb, permițandu-vă să vă personalizați locuința după propriile preferințe in colaborare cu echipa Coustum Care ( cost suplimentar finisaje 5.500 euro; TVA inclus ). Finisajele de inaltă calitate selectate de la producători de top precum Alumil, Maco, Vaillant, Pinum, Grohe și Cersanit asigură un standard de lux și funcționalitate. De asemenea, beneficiile sistemului de incălzire in pardoseală și a spațiilor vitrate generoase completează experiența de trai, oferind un confort optim și un mediu luminos și plăcut. Localizarea strategică in apropierea stației de metrou Mihai Bravu vă oferă acces facil către toate punctele de interes din oraș, incluzand zonele comerciale, de birouri și de agrement.
Icirc;n concluzie, acest apartament reprezintă nu doar o locuință, ci un cămin ideal pentru o viață urbană confortabilă și rafinată. Vă invit să programați o vizionare pentru a descoperi personal frumusețea și potențialul acestei proprietăți remarcabile. Pentru mai multe informații și programări, vă stau la dispoziție.
ACASA la inaltime !!! COMISION 0% !!! ID intern: ROI4050343.

Dotari

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Mihai Bravu

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, apartamente de vanzare, apartamente de vanzare Bucuresti , apartamente 3 camere de vanzare Bucuresti , apartamente de vanzare Mihai Bravu , apartamente 3 camere de vanzare Mihai Bravu

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru apartamente de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 180.000 EUR +TVA


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 180.000 EUR +TVA


Claudiu Raducan

Claudiu Raducan

emailclaudiu...afiseaza email

call0724...afiseaza telefon

businessVanzari Rezidential Dezvoltator la Roimob

Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0724...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward