Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Vanzare apartament 3 camere, decomandat, 66 mp, Doamna Ghica, Colentina

location_on Doamna Ghica, Bucuresti - vezi locația pe hartă

93.500 EUR
1.484 EUR / mp bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI523.789903

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:93.500 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Doamna Ghica
  • Numar camere:3
  • Suprafata utila:63 mp
  • Suprafata construita:66 mp
  • Anul constructiei:1977
  • Confort:1
  • Compartimentare:decomandat
  • Numar bai:1
  • Etaj:5

Descriere

REM Imobiliare va propune spre vanzare un frumos apartament de 3 camere, decomandat, confort 1, et 5 din 9, mobilat si utilat, imbunatatit, luminos, bloc reabilitat termic, situat vis a vis de parcul Plumbuita, str Aleea Sinaia nr 10, an constructie 1977. Aici este liniste si aer curat, ideal pentru o familie, pentru care acasa inseamna relaxare si armonie. Compartimentarea foarte confortabila, 3 camere decomandate: 1. Living generos, open-space, care are un balcon inchis cu geam termopan. 2. Bucatarie cu extindere, balcon integrat; 3. Dormitor matrimonial; 4. Dormitor copil cu extindere, balcon intergat; 5. Grup sanitar 6. Hol 7. Debara -Suprafata construita totala = 66, 39mp; - Suprafata utila = 63, 21mp; -Structura de rezistenta a blocului este foarte solida din beton armat, peretii solizi care confera atat siguranta cat si protectie fonica intre vecini si exterior. -Apartamentul este mobilat si utilat, -Utilari tehnice: Termopane la toate geamurile. Usa de la intrare este metalica. Apometre si contor de gaz. Intrarea, liftul si holul blocului sunt monitorizate video, interfon intrare. Gresie portelanata in zona de zi si in dormitoare parchet natural din bambus in toata casa. Faianta din baie (necesita renovare). Apartamentul este proaspat renovat in culori naturale calde, ii aduce un plus de prospetime, vopseaua este lavabila. Blocul este anvelopat asigurand confort termic sporit. Aer conditionat instalat in living. -Vecinatati: Vecini excelenti, 4 apartamente pe etaj, asociatie de proprietari foarte bine administrata si proactiva. Parcul Plumbuita este vis a vis cu locuri speciale de joaca pentru copii si prietenii patrupezi, promenada langa lac. Toate facilitatile pentru aprovizionare se gasesc in proximitate: SM Mega Image, aprozare, farmacii, banci, coafor cosmetica la in blocul invecinat, piata Obor la 2 statiii de tramvai, Lidl si Kaufland in zona. Foarte aproape de job, pentru cei care lucreaza la companiile din zona de Nord si centru, companiile cu birouri in Pipera, Aviatiei, Floreasca, Barbu Vacarescu, Piata Victoriei. Scoala viz a vis, gradinite in apropiere.
Apartamentul de preda imediat dupa vanzare.
Comision 2%.
Va asteptam la vizionare!

Dotari

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Doamna Ghica

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, apartamente de vanzare, apartamente de vanzare Bucuresti , apartamente 3 camere de vanzare Bucuresti , apartamente de vanzare Doamna Ghica , apartamente 3 camere de vanzare Doamna Ghica

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru apartamente de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 93.500 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 93.500 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0772...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward