Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

APARTAMENT DE VANZARE

location_on Domenii, Bucuresti - vezi locația pe hartă

195.000 EUR +TVA
3.900 EUR / mp +TVA bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI530.807524 Comision: 0% + TVA

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:195.000 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Domenii
  • Numar camere:2
  • Suprafata utila:50 mp
  • Suprafata construita:60 mp
  • Anul constructiei:2024
  • Compartimentare:decomandat
  • Numar bai:1
  • Etaj:3

Descriere

Neocasa propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, inca neamenajat, situat intr-un bloc nou cu 3 etaje, on prestigioasa zona Domenii din Bucuresti. Acest spatiu reprezinta o panza goala pentru a va transforma visurile in realitate si a crea un loc cu adevarat personalizat.

Cu pereții și podelele netencuite, această locuinta ofera posibilitatea de a va pune amprenta asupra fiecarui detaliu al designului interior. Ferestrele generoase permit luminii naturale sa patrunda in fiecare colt al apartamentului, oferind un fond ideal pentru a va imagina si crea propriul spatiu unic.

Living-ul spatios si luminoas este locul perfect pentru a va contura zona de relaxare si divertisment, in timp ce bucataria deschisa va ofera libertatea de a crea un spatiu gastronomic personalizat. Podelele goale si peretii nefinisati va permit sa alegeti finisajele si mobilierul in functie de preferintele dumneavoastra.

Dormitorul spatios ofera un cadru intim pentru odihna si somn, iar spatiul nelimitat va invita sa va aduceti propriul stil in aceste incaperi. Baia, desi nefinisata, este pregatita sa devina un sanctuar de relaxare, iar alegerea finisajelor si a obiectelor sanitare va apartine.

Acest apartament vine la pachet cu posibilitatea de a va exprima creativitatea si de a personaliza fiecare aspect al spatiului in functie de gusturile si nevoile dumneavoastra. Blocul nou cu 3 etaje asigura confort si accesibilitate, iar locatia in zona Domenii adauga o nota de prestigiu.

O investitie in acest apartament va ofera ocazia de a modela o locuinta unica, adaptata perfect stilului si preferintelor dumneavoastra, oferindu-va un camin modern si personalizat in inima Bucurestiului.


Dotari

  • Destinatie: Locuinta

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Domenii

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, apartamente de vanzare, apartamente de vanzare Bucuresti , apartamente 2 camere de vanzare Bucuresti , apartamente de vanzare Domenii , apartamente 2 camere de vanzare Domenii

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru apartamente de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 195.000 EUR +TVA


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 195.000 EUR +TVA


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0744...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward