Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Apartament lux 3 camere PARK HERASTRAU | 113 mp

location_on Herastrau, Bucuresti - vezi locația pe hartă

525.000 EUR
4.646 EUR / mp bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI475.841187

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:525.000 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Herastrau
  • Numar camere:3
  • Suprafata utila:113 mp
  • Suprafata construita:113 mp
  • Anul constructiei:2010
  • Confort:lux
  • Compartimentare:decomandat
  • Numar bai:2
  • Etaj:4

Descriere

THE LIST Boutique Real estate Agency va ofera spre vanzare un apartament exclusivist de 3 camere, cu o suprafață generoasă de 113 metri pătrați, situat la doar un minut de mers pe jos de Parcul Herăstrău, una dintre cele mai căutate zone din oraș. Apartamentul dispune de parcare privată și boxă de depozitare, oferind astfel soluții optime pentru organizare și confort.
Interioarele sunt finisate la cele mai inalte standarde, cu incălzire prin pardoseală și suprafețe acoperite integral cu marmură Carrara, ce conferă un aspect sofisticat și o calitate excepțională. Livingul este incălzit de un elegant semineu de quartz, perfect pentru serile de iarnă. Bucătăria este modernă, mobilată cu dulapuri din MDF și blat de granit, optimizată pentru funcționalitate și estetică.
Apartamentul beneficiază de un walk-in closet spațios, uși filomuro ce asigură o integrare arhitecturală discretă și tapet decorativ ce adaugă o notă de unicitate fiecărui spațiu. Zona de zi este completată de o canapea de lux de la EDRA, iar băile sunt finisate cu granit și marmură, materiale ce accentuează luxul și confortul.
Pentru siguranța și confortul locatarilor, imobilul dispune de serviciu de portar non-stop. Apartamentul este oferit complet mobilat și utilat, gata să iți intampine nevoile cu stil și eficiență.
Această proprietate reprezintă o alegere excelentă pentru cei care iși doresc să locuiască intr-o zonă verde a orașului, avand acces imediat la parcul Herastrău, și să beneficieze de un stil de viață modern și confortabil. Alege să te bucuri de o locație privilegiată și de un ambient de neuitat in inima orașului!
Pentru detalii suplimentare si organizarea unei vizzionari echipa THE LIST va sta la dispozitie !

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Herastrau

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, apartamente de vanzare, apartamente de vanzare Bucuresti , apartamente 3 camere de vanzare Bucuresti , apartamente de vanzare Herastrau , apartamente 3 camere de vanzare Herastrau

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru apartamente de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 525.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 525.000 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0791...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward