Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Apartament ultracentral deosebit

location_on Cluj-Napoca - vezi locația pe hartă

250.000 EUR bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI427.839958 Comision: 2%

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:250.000 EUR 
  • Judet:Cluj
  • Localitate:Cluj-Napoca
  • Numar camere:2
  • Suprafata utila:50 mp
  • Suprafata construita:50 mp
  • Anul constructiei:1977
  • Confort:lux
  • Compartimentare:semidecomandat
  • Numar bai:1
  • Etaj:parter

Descriere

#127968; Oportunitate deosebită in centrul Clujului! Aventus Imobiliare prezintă un apartament cu 2 camere situat intr-o zonă ultracentrală, pe strada Moților.
#127775; Localizare privilegiată: Acest apartament beneficiază de o poziționare excelentă, fiind situat in centrull orașului Cluj-Napoca, la intersecția dintre Calea Moților și Strada Iuliu Hațieganu. Se află la doar cațiva pași de Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF (50 m) și in apropiere de Parcul Central, Primăria Cluj-Napoca (300 m) și Piața Unirii. Stația de autobuz Spitalul de Copii este la 20 m, iar viitoarea stație de Metrou Sportului va fi vizavi de apartament.
#128207; Spațiu modern și confortabil: Cu o suprafață utilă de 50 mp, acest apartament se află la parterul unei clădiri din perioada interbelică, oferind un ambient plăcut și relaxant. Recent renovat in 2023, este complet mobilat și utilat la cele mai inalte standarde.
#128285; Conexiuni excelente și facilități in apropiere: Cu două intrări separate și acces direct la mijloacele de transport in comun, inclusiv la viitoarea stație de Metrou Sportului, acest apartament oferă confort și accesibilitate. De asemenea, universități, restaurante și locuri de agrement sunt in imediată vecinătate.
#128293; Investiție solidă: Fiind amplasat intr-o zonă centrală și dinamică, acest apartament reprezintă o investiție promițătoare pentru cei interesați de piața imobiliară clujeană.
#128188; Nu ratați șansa de a deveni proprietarul acestui apartament central și modern! Contactați Aventus Imobiliare pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare.
ID intern 414

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Cluj-Napoca

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Cluj-Napoca, apartamente de vanzare, apartamente de vanzare Cluj-Napoca , apartamente 2 camere de vanzare Cluj-Napoca , apartamente 2 camere de vanzare

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de vanzare din Cluj-Napoca. Afla care este pretul pentru apartamente de vanzare in Cluj-Napoca, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 250.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 250.000 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0752...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward