Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

De vanzare Domeniu Baronial SAT CIL

location_on Cil - vezi locația pe hartă

220.000 EUR bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI137.589539 Prezentare Video Exclusivitate Lângă metrou

Detalii proprietate

  • Tip oferta:teren
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:220.000 EUR 
  • Judet:Arad
  • Localitate:Cil
  • Suprafata teren:64000 mp
  • Tip Teren:intravilan
  • Deschidere:230
  • Numar Fronturi:1

Descriere

Proprietatea, fost domeniu al Baronului de Almay este situata pe raza comunei Almas, Judetul Arad, la 125 km fata de Timisoara, la 35 km de statiunea Moneasa, la 20 de km fata de Domeniile Regale de la Savirsin si la 15 km de pitorescul orasel Gurahont.

Pe timpul ocupatiei Austro-Ungare toti nobilii in proprietariti aveau obligatia sa infiinteze cate doua comunitati pe domeniile lor. Astfel ,pornind de la numele Baronului de Almay a luat nastere comuna Almas, nume transmis pina astazi.
Zona este deluros-muntoasa impadurita find reprezentata de o flora si fauna salbatica, bogata in specii de plante si animale. Frumusetea si pitorescul zonei, alaturi de ospitalitatea localnicilor au facut ca numerosi oameni sa achizitioneze proprietati pe care le-au amenanjat intr-un mod rustic deosebit cu destinatia - case de vacanta, zona fiind apropiata de domeniul regal de la Savirsin, resedinta binecunoscuta a Regelui Mihai.
Proprietatea are o suprafata totala de 64.000 mp cu 2 fronturi stradale de aprox. de 260 si 280m, fiind imprejmuita in parte cu gard viu si gard metalic . Accesul este foarte usor, limita proprietatii fiind marginita de o sosea asfaltata , de asemenea beneficiaza de utilitati si anume, apa potabila de la retea si curent electric .
Pe proprietate se mai afla ca si constructie doar o capela mortuara care a fost vandalizata si jefuita in timpul celui de-al doilea razboi mondial.
Domeniul este strabatut de citeva tuneluri de 2m inaltime si 1,5m latime, care au fost descoperite cu ocazia decolmatarii zonei.
De asemenea exista un lac in forma de potcoava cu o adancime de pana la 4m, care se regaseste pe proprietate avand o suprafata de luciu de apa de aprox. 18.000 mp. Alimentarea cu apa a fost amenajata pe cursul unei ape curgatoare de la limita proprietatii unde este construit un stavilar care odata inchis umple in mod natural lacul al carui volum de apa se regleaza prin intermediul altor 2 stavilare aflate pe proprietate.
Pe o alta suprafata de aprox. 20.000 mp se gaseste un teren asupra caruia s-au facut lucrari de imbunatatire a solului in vederea plantarii unei livezi cu pomi fructiferi .
Farmecul acestui domeniu consta in faptul ca pe o suprafata de aprox 26.000 mp din suprafata totala se regasesc citeva sute de arbori seculari de dimensiuni impresionante (stejari, tei, fag, mesteacan, frasin ,etc),unii dintre ei cu trunchiuri de grosimi considerabile. Pret: 220000 euro negociabil ID oferta 152139

Prezentare Video

Dotari

  • Acces Teren: Pietonal, Autobuz
  • Acces Utilitati: Pe Teren
  • Alte Caracteristici Teren: Oportunitate de investitie, La Sosea/Bulevard, Teren imprejmuit, Iluminat stradal
  • Constructie Teren: Renovabila
  • Strazi Teren: Asfaltate
  • Teren Pretabil: Hotel, Agrement
  • Utilitati: Curent, Apa, Fosa septica

Pozitionare pe harta

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Cil, terenuri de vanzare, terenuri de vanzare Cil

Afla aici si indicii imobiliari pentru terenuri de vanzare din Cil. Afla care este pretul pentru terenuri de vanzare in Cil, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 220.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 220.000 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0743...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward