Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Film! LUX Offer,Vis pe Transfagarasan (+ proiect, autorizatii, evaluari etc.)

location_on Central, Bucuresti - vezi locația pe hartă

945.000 EUR bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI28.504946 Prezentare Video Comision 0 Comision: 0%

Detalii proprietate

  • Tip oferta:teren
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:945.000 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Central
  • Suprafata teren:17200 mp
  • Tip Teren:intravilan
  • Deschidere:600
  • Numar Fronturi:2

Descriere

Comision cumparator: 0%
ASCENDENT IMOBILIARE
propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA particularizata prin unicitatea unui teren construibil, insotit de proiect, Hotel Resort amp; Spa, adus in faza de autorizatie de construire, amplasat in zona turistica a comunei Transfagarasene, (Comuna Cartisoara), Sibiu.
FILM PREZENTARE: https://www.youtube.com/watch?v=3j64oFRaIAk
Locul ales pentru dezvoltarea proiectului este cu acces direct la drumul cunoscut sub numele de Transfagarasan, considerat de specialisti unul dintre cele mai frumoase din lume si face parte din zona Balea, cu rezonata la nivel national si international si prin captivanta arhitectura realizata de perfecta natura, prin ravna lacului Balea, precum si a monumentelor si a personalitatilor istorice.
Proprietatea definita de teren se desfasoara pe o suprafata de 17.200 mp, cu o speciala valoare pentru segmentul construibil.
Zona Transfagarasan-Balea este componenta principala a noului domeniu schiabil din Muntii Fagaras, domeniu ce urmeaza a se dezvolta conform declaratiilor publice ale reprezentantilor Ministerului Turismului. Localitatea Cartisoara, care administreaza zona Transfagarasan-Balea pe raza judetului Sibiu, a fost declarata recent statiune turistica. Acest fapt faciliteaza accesarea de fonduri europene si guvernamentale.
Cu o deschidere de aproximativ 350m la raul Balea si invecinat cu Muntii Fagaras, despartit fiind de DN7C - Transfagarasan, printr-o perdea ingusta de padure, are regim curti constructii.
Terenul este pozitionat dupa terminarea tuturor unitatilor turistice de pe Valea Balei/ Cartisoarei, foarte aproape de prima serpentina. Urmatoarea constructie turistica este hotelul de la Balea Cascada. Aici au fost proiectate, la comanda lui Ceausescu, un hotel si punctul de plecare al infrastructurii de ski lift (telescaun).
Componenta turistica a crescut odata cu dezoltarea, in acesta arie, si a sporturilor de iarna si al sportului aeronautic si interes pentru obectivele precum: Cabana Balea, bdquo;Valea cu Pestirdquo;, lacul Vidraru, Balea - Free-ride si X-ride, Balea Ice etc.
Enumeram cateva caracteristici tehnice:
Proiect hotelier autorizat P+4+Etaj retras, suprafata desfasurata construibila este de cca 9000mp. Hotelul a fost proiectat pentru o clasificare de 4*, cu foarte multe functiuni. Access 12/12 luni, neconditionat de anotimp Are ca vecintate, pe una din laturi, raul Balea, cu o deschidere la rau de aproximativ 350m, pe cealalta latura fiind versantul muntelui impadurit Este protejat de poluarea fonica a DN7C- Transfagarasan ndash; printr-o perdea forestiera de cca 15m adancime, mai apoi este raul Balea si terenul propus. Cu, documentatie, emisa de autoritati, certificand locatia ca avand cota cea mai ridicata, de pe valea Cartisoarei. Pretabil pentru proiecte turistice mari Intreaga suprafata este incadrata in categoria curti constructii Nu este strabatut de linii de inalta tensiune Terenul este scos (si) din fondul forestier, completand avantajul, dat fiind faptul ca toata zona turistica Cartisoara- Balea apare pe harta silvica ca fiind padure. Canalizare, apa, curent ndash; toate aduse la intrarea pe teren Confera intimitate, fiind ultima parcela construibila de pe Transfagarasan, izolat fiind de restul constructiilor turistice. PUZ intocmit si aprobat pentru P+4+etaj retras Autorizatie de construire emisa in 2012, inclusiv documentatie avizata pentru executia podului peste raul Balea. Studiul geo al terenului arata o incarcare foarte mare de roca semistancoasa, ceea reprezinta un alt major atuu din punct de vedere al stabilitatii solului. Acest teren este cunoscut la nivelul autoritatilor locale ca suport pentru materiale de constructii (piatra si agregate) in vederea construirii DN7C Avand in vedere ca terenul este dispus dupa raul Balea, serviciul circulatie din cadrul Politiei Rutiere si Autoritatea judeteana a Drumurilor au avizat pozitiv accesul spre DN7C, dinspre teren printr-o banda de access. Suprafata totala construibila, conform proiect faza DTAC, este de aprox 9.000mp.Pretul expus cuprinde: terenul + proiectul + alte facilitati.
Desigur ca unicitatea si particularitatea ofertei onoreaza la cunoasterea detaliata.
Invitam colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare!ASCENDENT IMOBILIARE,Real Estate Company, Brasov, Romania, Strada Ioan Popasu, nr.2,
Christina EpureTelefon/ WhatsAp: 0736797203
www.ascendentimobiliare.roemail: ascendentimobiliare@gmail.comTelefon/ WhatsApp: 004915753531027Skype: christina.epure1Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:www.ascendentimobiliare.ro

Prezentare Video

Dotari

  • Acces Teren: Pietonal, Auto
  • Alte Caracteristici Teren: Oportunitate de investitie, La Sosea/Bulevard
  • Strazi Teren: Asfaltate, De pamant
  • Teren Pretabil: Comercial, Hotel, Agrement
  • Utilitati: Curent, Apa, Canalizare, CATV, Telefon

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Central

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, terenuri de vanzare, terenuri de vanzare Bucuresti , terenuri de vanzare Central

Afla aici si indicii imobiliari pentru terenuri de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru terenuri de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 945.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 945.000 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0736...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward