Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Inchiriere Vila Piata Victoriei Pretabil Ambasada

location_on Piata Victoriei, Bucuresti - vezi locația pe hartă

11.600 EUR / luna bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI409.589386 Comision: 50%

Detalii proprietate

  • Tip oferta:casa vila
  • Tip operatiune:de inchiriat
  • Pret Inchiriere:11.600 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Piata Victoriei
  • Numar camere:11
  • Suprafata utila:400 mp
  • Suprafata construita:608 mp
  • Suprafata teren:130 mp
  • Anul constructiei:1996
  • Numar bai:7
  • Regim inaltime:Pod

Descriere

Vila individuala de inchiriat in zona Piata Victoriei - Bucuresti, reper Strada Paris, avand 11 camere, 7 dormitoare, suprafata totala construita 608 mp, suprafata utila 400 mp si suprafata teren 130 mp. Deschiderea este de ml. Imobilul are amprenta mp, curtea libera mp. Are structura din , este construita in anul 1996, renovat , constructie din , avand 7 bai, 2 bucatarii si 3 balcoane. Dotari : incalzire casa: centrala termica. Pretabil . ID intern: 27952.
Imobil recent renovat, zona ultra centrala langa guvern Piata Victoriei, str. Paris reprezentativ ca imagine, prestanta, pozitionare etc. Imobilul este pretabil pentru: Ambasada, resedinta de Ambasada, casa protocol Ambasada, spital, policlinica, cabinete stomatologice, farmacie, magazin bauturi fine, casa de blanuri si alte vestimentatii, bijuterie, birou avocatura, notariat, executor judecatoresc, sediu firma, sediu partid, clinica tratamente estetice chirurgie plastica etc. Imobilul este construit in anul 1996 dispune de 2 intrari, parcare, o terasa foarte mare si intima aflata la etajul 3, 11 camere, 2 bucatarii, 7 bai, se poate monta aditional lift pentru fiecare etaj, scara intrare separata pentru etajul 2 si 3, 3 balcoane, o camera tehnica cu 3 centrale Viessmann (2022), randament maxim + sisteme de filtrarea a apei, internet, videofone, tamplarie aluminiu Schuco, sistem de izolatie exterioara pe baza de vata minerala oferind un maxim de protectie termica nefiind necesara pornirea aparatelor de aer conditionat sau folosirea centralei mult timp, curtea, treptele de la intrare, terasele, jgheaburile, burlanele beneficiaza de sistem degivrare cu pornire automata reglabila la inceperea ninsorii, inghetului, astfel nepermitand depunerea acestora, materialele folosite pentru amenajare sunt de cea mai buna calitate si eleganta avand usi din lemn masiv de nuc, vitrali de cristal, scara monumentala din fier forjat si granit, iluminator la 7 m inaltime cu vitralii, pardoseli din lemn exotic cu insertii de granit, semineu din marmura, stocaturi, candelabre din bronz, cristal, alabastru. Palazzo din inima Capitalei beneficiaza de sistem antiefractie, videocamere ultima generatie, poate fi impartit etajul 1 cu 2 la pretul de 9900 euro discutabil iar etajul 3 cu intrare separata 4700 euro discutabil. Optiuni exterior: curte pavata

Dotari

  • Incalzire Casa: Centrala Termica

Pozitionare pe harta

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Piata Victoriei

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, case vile de inchiriat, case vile de inchiriat Bucuresti , case vile de inchiriat Piata Victoriei

Afla aici si indicii imobiliari pentru case vile de inchiriat din Bucuresti. Afla care este pretul pentru case vile de inchiriat in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 11.600 EUR / luna


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 11.600 EUR / luna


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0791...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward