Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Aviatiei Tower Vedere Libera Terasa Calea Floreasca

location_on Floreasca, Bucuresti - vezi locația pe hartă

250.000 EUR +TVA bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI305.352064 Comision: STANDARD% + TVA

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:250.000 EUR 
  • Judet:Bucuresti Ilfov
  • Localitate:Bucuresti
  • Cartierul:Floreasca
  • Numar camere:3
  • Suprafata utila:97 mp
  • Suprafata construita:110 mp
  • Anul constructiei:2020
  • Compartimentare:decomandat
  • Numar bai:2
  • Etaj:5

Descriere

Apartament 3 camere in complexul residential Aviatiei Tower cu vedere libera.

Aviaţiei Tower este un proiect rezidenţial premium finalizat in luna iunie 2020, localizat vis-a-vis de Mall-ul Promenada langa noul hotel Marriott Courtyard.

Materialele premium folosite si atentia la cele mai mici detalii fac din aceste apartamente unele cu mult peste ce se gaseste in piata la ora actuala. De la incalzirea in pardoseala cu sistem de reglaj individual pe fiecare camera pana la video interfon, totul se poate monitoriza de pe telefon.

Aflat intre Calea Floreasca, Barbu Vacarescu şi Gara Herastrau, proiectul beneficiaza de cele mai mari investiţii imobiliare din Romania: extinderea mall-ului Promenada (H=80m/aprox. 30 etaje), extinderea Fabrica de Glucoza, urmata de Dimitrie Pompeiu, investiţii de 20 milioane euro in Muzeul Aviaţiei.

Parcari disponibile la subsol, pret 20.000 EUR/bucata + TVA, NU ESTE inclusa parcarea in pretul de vanzare afisat.

Toate actele la zi (fara litigii/datorii/credit) - se poate cumpara imediat. Se preda complet finisat, necesita doar mobilarea.

La pretul afisat se adauga TVA, posibilitate facturare TVA taxare inversa.

Investitie excelenta ca si locuinta sau pt. chirie.

Sunteţi la quot;walking distancequot; de noua promenada a parcului Bordei, care conecteaza pietonal strada Zagazului cu blvd. Mircea Eliade şi Primaverii, Şoseaua Nordului şi Parcul Herastrau. Daca doriţi sa ajungeţi cu maşina din nord spre centru, sunteţi in sens contrar faţa de aglomeraţie, atat dimineaţa cat şi seara, iar la distanţa de sub 10 minute de mers pe jos aveţi acces la staţiile de metrou Aurel Vlaicu sau Pipera.

Datorita acestor avantaje de localizare, impreuna cu nivelul inalt calitativ al materialelor, dotarilor şi finisajelor, Aviaţiei Tower by Radacini a fost catalogata in anul 2019 cu distincţia quot;Prime Property - 1st Investors Choicequot;.

Ansamblul rezidenţial Aviaţiei Tower by Radacini este interpretarea premium a locuinţei ca un centru al universului dvs. familial şi profesional. Locuind in Aviaţiei Tower, recaştigaţi timp pentru lucrurile care conteaza pentru dumneavoastra. Ansamblul rezidenţial Aviaţiei Tower by Radacini reprezinta materializarea stilului de viaţa dorit: de la proiect, la finisaje şi design, facilitaţi şi amplasare, totul este caracterizat de eleganţa şi bun gust, confort şi rafinament.

Din momentul in care veţi paşi in ansamblul rezidenţial Aviaţiei Tower, veţi ştii ca va ofera stilul de viaţa pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna. Modern, sofisticat, elegant şi rafinat. Materialele de calitate superioara, finisajele atent selectate şi executate, totul va va oferi eleganţa in cautarea careia v-aţi aflat mereu.

*Parchet triplu stratificat, de inalta calitate, ce creeaza un decor romantic cu ajutorul acordurilor armonioase şi accentelor emoţionale.

*Produse sanitare premium marca Vitra pentru a crea mediul ideal de care aveţi nevoie pentru a va reechilibra dupa o zi agitata.

*Placi ceramice marca Porcelanosa in formate şi finisaje extrem de variate, ce se remarca prin tehnologia de fabricare şi designul inovator.

Materiale durabile.

- Beton C40/50 S4 cu consistenţa clasificata

- Tamplarie exterioara Shuco aluminiu cu sticla Low E şi 4 Seasons pentru reglarea temperaturii in casa

- Fatada ventilata ceramica pentru o fono izolare performanta

- Sisteme de reglaj a temperaturii in fiecare camera

- vata minerala pentru un plus de izolare termica şi acustica

- Sisteme de aer condiţionat multisplit.

- Caramida Porotherm 25 Robust cu protecţie impotriva penetrarii apei

- Ascensoare Schindler pentru 9 pasageri, cu rezistenţa la foc şi apa

- Oţel beton S500

Faţada ventilata ceramica a imobilului Aviaţiei Tower by Radacini este una dintre piesele de rezistenţa şi este proiectata sa devina un reper pentru ansamblurile rezidenţiale premium din zonele Herastrau, Zagazului sau Floreasca.

Aviaţiei Tower by Radacini reprezinta unul dintre proiectele quot;de portofoliuquot; ale arhitecţilor de la Vlad Simionescu amp; Asociaţii şi este dezvoltat de grupul Radacini, unul dintre cei mai mari comercianţi de autovehicule din Romania.

Lucrarile de interior, finisarea apartamentelor şi spaţiilor comune sunt asigurate de Tehnoclima General Contractor, impreuna cu arhitecţii de interior Phenomena Design Laboratory, care au realizat unele dintre cele mai apreciate dezvoltari rezidenţiale pe segmentul premium, din zona Floreasca şi Herastrau.

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Bucuresti, zona Floreasca

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Bucuresti, apartamente de vanzare, apartamente de vanzare Bucuresti , apartamente 3 camere de vanzare Bucuresti , apartamente de vanzare Floreasca , apartamente 3 camere de vanzare Floreasca

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de vanzare din Bucuresti. Afla care este pretul pentru apartamente de vanzare in Bucuresti, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 250.000 EUR +TVA


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 250.000 EUR +TVA


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0758...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward