Vanzari
Inchirieri
Agenții
Poze
Detalii
Harta

Hotel 5* Mamaia Nord,Oferta limitata APStudio ,Comision 0

location_on Mamaia - vezi locația pe hartă

85.000 EUR bar_chart
monetization_on Fă o ofertă notification_important Alertă preț
ID: VDI209.58768 Prezentare Video Comision 0 Comision: 0%

Detalii proprietate

  • Tip oferta:apartament
  • Tip operatiune:de vanzare
  • Pret Vanzare:85.000 EUR 
  • Judet:Constanta
  • Localitate:Mamaia
  • Numar camere:2
  • Suprafata utila:49.9 mp
  • Suprafata construita:49.9 mp
  • Anul constructiei:2019
  • Confort:lux
  • Compartimentare:semidecomandat
  • Numar bai:1
  • Etaj:3

Descriere

Trust Imobiliare va propune spre vanzare apartamente in Mamaia Nord avand un acces rapid la toate punctele fierbinti din Mamaia Nord: Loft, Nuba, Crazy Beach, Fratelli Beach amp; Club,Breeze, complexul fiind amplasat ideal, fiind ferit de agitatie si zgomot, astfel icirc;ncacirc;t sa te bucuri de o experienta cacirc;t mai relaxanta la malul marii.
Acesta oportunitate este atat de reala cat si 100% sigura.

Orice achizi#539;ie imobiliara este o investi#539;ie, o metoda sigura de economisire pe termen lung. Datorita localizarii icirc;n zona de Nord, lacirc;nga principalele puncte de interes, valoarea unei proprieta#355;i icirc;n Nordis Residence Mamaia Beach icirc;#537;i va pastra valoarea icirc;n timp #537;i va cre#537;te, fiind u#537;or de lichidizat, icirc;n cazul unei revacirc;nzari.
-Totu#537;i, daca dore#537;ti sa fie #537;i investi#539;ie icirc;n acela#537;i timp, icirc;n perioadele icirc;n care tu nu utilizezi proprietatea, noi o icirc;nchiriem pentru tine. Ne ocupam de tot, preluare oaspe#539;i, cura#539;enie icirc;n apartament, schimbam lenjerii, prosoape, etc.
Detalii investitie:
Putem sa garantam un randament din icirc;nchiriere de minim 7 % / an, pentru primii 5 ani.
Aceasta varianta este strict investi#539;ie, dvs nu ave#539;i acces icirc;n apartament. Apartamentul icirc;l icirc;nchiria#539;i pentru 60 de luni catre noi, iar noi icirc;l inchiriem mai departe icirc;n regim hotelier. Bineicirc;nteles, contractul se reicirc;nnoie#537;te odata la 5 ani, icirc;n func#539;ie de cererea #537;i oferta de icirc;nchiriere din acel moment. Icirc;n acest moment cererea de unita#539;i hoteliere premium este icirc;n cre#537;tere icirc;n Mamaia Nord. Spre exemplu, icirc;n 2018, ocuparea a fost de peste 99% icirc;n varf de sezon.
Suprafata apartamente disponibile:46 mp, 34 , mp , 35.5 mp ,33.5 mp ,47.5 mp, 49.5 mp ,34,5 mp ,43.5 mp ,49 mp, 48 mp.
Apartamentele sunt de tip studio si cu 2,3 camere + terase.
Icirc;n acela#537;i timp, daca icirc;nchiria#355;i apartamentul dupa achizi#355;ie, ve#355;i avea un randament icirc;ntre 8% pe an, mult superior unui depozit bancar.Ne-am gandit la toate facilitatile necesare, astfel incat vacanta ta sa fie asa cum iti doresti, iar restaurantul NUBA de la parter te asteapta la un mic dejun energizant, un pranz sau la o cina eleganta impreuna cu un pahar cu vin, la o poveste seara, cu prietenii.
Casa ta de vacan#539;a, te bucuri de plaja, mare, soare #537;i de toate celelalte facilita#539;i ale hotelului a#537;a cum i#539;i dore#537;ti.
Esti o persoana activa tot timpul anului? Perfect! Te asteptam 12 luni / an in zona SPA, ce cuprinde piscina incalzita, jacuzzi, masaj, sauna si sala de fitness dotata cu aparatura moderna si program extins.
Si pentru cei mici ne-am gandit la un loc doar al lor. Se pot juca, alerga, distra in locul special amenajat si dotat cu mobiler de joaca, modern si ergonomic.
Realizam designul si furnizarea de echipamente de la WaterBoyz, lider in domeniul amenajarilor de locuri de joaca pentru copii.
Pentru clientii real interesati putem oferi preluare/transport din aeroporul Bucuresti/Constanta pana pe santier in Mamaia pentru vizionare.
Pretul unui loc de parcare este de 9,900 EUR (indiferent de metoda de plata aleasa).2. La semnarea contractului se va plati un avans conform cu metoda de plata aleasa.3. Preturile sunt exprimate in Euro si nu contin TVA.4. Preturile sunt valabile pana la data de 31.03.2020.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
Trust Imobiliare

Prezentare Video

Dotari

  • Stadiu Finisare: In constructie

Pozitionare pe harta

Oferte Similare

Oferte Promovate in Mamaia

Link-uri rapide

In cazul in care nu ai gasit ceea ce cauti, poti apela cautari noi prin linkurile rapide catre: anunturi imobiliare in Mamaia, apartamente de vanzare, apartamente de vanzare Mamaia , apartamente 2 camere de vanzare Mamaia , apartamente 2 camere de vanzare

Afla aici si indicii imobiliari pentru apartamente de vanzare din Mamaia. Afla care este pretul pentru apartamente de vanzare in Mamaia, folosind instrumentul Indici Imobiliari din VDI.ro.

operator

Nu ai gasit proprietatea dorita?

Fi primul care afla despre proprietatile noi care apar pe piata!
Creeaza-ti un cont si trimite-ne ce cauti, in ce zone si care e bugetul tau!

email

Primesti anunturile pe e-mail

ITI GARANTAM 100%

Îți place această proprietate? Fă o ofertă de preț iar propunerea va fi trimisă instantaneu pe e-mail!
Prețul actual este: 85.000 EUR


Vrei să afli când prețul acestei proprietăți se modifică? Completează formularul de mai jos și te vom notifica pe e-mail la fiecare modificare de preț!
Prețul actual este: 85.000 EUR


Prin completarea acestui formular, sunt de acord cu Termenii si conditiile site-ului.

Istoric evoluție preț


Distribuie in social media


Linkul a fost copiat!
0748...telefon Contact
Anuntul a fost salvat in lista!
arrow_upward